Mitr Blog

  • Mart 19, 2024 Doğal Taşlar

    Bütün yaşam alanlarında ve kişilerin üzerinde bulunan doğal taşlar olumlu etki yaratmaktadır. Bulunduğu ortamda enerji aktivasyonu sağlayabilme etkisi bulunan taşlar doğanın en güzel mucizeleri olarak bilinmektedir.

    doğal taş, doğal taşlar,
  • Mart 15, 2024 Meditasyon & Yoga

    Modern yaşamda iç huzuru yakalamak zor görünebilir. Duygusal açıdan yaşanan boşluk ya da kaygı gibi faktörler, huzura erişmeyi zorlaştırır. Ancak meditasyon, zihni sakinleştiren ve ruhsal olarak dinlendiren bir enerji kaynağıdır. Öyle ki, çoğu kişi huzura ulaşmak ve mutlu bir yaşam benimsemek için meditasyon yaparlar. Eğer siz de motivasyon, enerji ve mutlu bir yaşam sürmek istiyorsanız meditasyon ile tanışabilirsiniz. 

    meditasyon
  • Mart 17, 2024 Ruh-Beden-Zihin

    Olumlu durumlara odaklanırsanız; amacınıza erişme isteğiniz, neşeniz ve umudunuz olur. Böylece yaşamda kazançlı olma ihtimaliniz de artış gösterir. Bilinçaltını temizleme yolları sayesinde siz de pozitif detaylara yoğunlaşarak, yaşamınızı iyileştirme şansı yakalayabilirsiniz.

    Bilinçaltını Temizlemenin Yolları
  • Mart 14, 2024 Astroloji

    Her burç, vücuttaki bazı bölgeleri temsil eder ve bu bölgelerde hastalık çıkma olasılığı artar. Ancak her zaman aynı bölgeler hastalanmak zorunda değildir. Bu hastalıklar bazen basit bir soğuk algınlığı şeklinde ortaya çıkabilir. Bazı transitler de sağlık alanında gerçekleşerek kişinin bağışıklığını düşürebilir. Eğer dikkatli şekilde hareket edilirse hastalıklar hiç yaşanmaz ve kişi, kendi sağlığını kolayca koruyabilir.

    Astroloji
  • Mart 14, 2024 Astroloji

    Dolunay, güçlü enerjisi nedeniyle astrologların her ay dikkat çektiği bir konudur. Dolunay’dan yayılan enerji genellikle dönüştürme etkisine sahiptir. Ancak her dolunay farklı bir burçta gerçekleştiğinden dolayı gündem konuları değişir. Bu yüzden hangi dolunayın hangi burçta nasıl etki göstereceğine dikkat etmek gerekir.

    Astroloji
  • Mart 14, 2024 Astroloji Doğal Taşlar

    Astrolojik olarak doğal taşlar oldukça etkili yapıdadır. Bu etkinin pozitif şekilde alınması içinse kullanılacak doğal taşların burçlara ve yükselen burçlara uygun şekilde seçilmesi gerekir. Burçlar ve doğal taşların özellikleri aynı şekilde çalışıyorsa, kişinin enerji alanı genişler ve pozitif enerjiyi korumak kolaylaşır.

    Astroloji
  • Mart 14, 2024 Astroloji

    Canlıların vücudunda biyolojik saat olarak adlandırılan bir kavram vardır. Zaman zaman bozulan biyolojik saat, kişinin yaşam şeklini olumsuz olarak etkileyebilir. Bu nedenle biyolojik saati bozmadan ya da yeniden ayarlayarak devam etmek, hayatın birçok alanında daha başarılı olmayı sağlar. Ayrıca vücut sağlığını korumak ve bağışıklığı güçlü tutmak için biyolojik saate dikkat etmek gerekir.

    Astroloji
  • Mart 14, 2024 Astroloji

    Gelecekte yaşanması muhtemel olan durumların göründüğü gelecek haritası, genellikle astrologlar tarafından yorumlanır. Ancak bireysel olarak gelecek haritasını yorumlamak ve bazı bilgilere ulaşmak mümkündür. Kişinin yaşamını etkileyecek önemli tarihleri bulması, ileride daha doğru kararlar almasına ve potansiyel riskleri fark etmesine yardımcı olur.

    Astroloji
  • Mart 14, 2024 Astroloji

    Doğum haritası parmak izi gibidir ve kişiye özeldir. Bu nedenle 12 evin her birine farklı burç düşebileceği gibi bir eve birden fazla gezegen de yerleşebilir. Gezegenlerin yönetici burçlarıyla olan uyumları, düştükleri ev konuları ve iki gezgenin yaptığı açı da farklı şekillerde yorumlanır. Bir eve birden fazla gezegen düştüğü durumlarda da burç, gezegen ve ev yorumları ayrı ayrı yapılarak bütünsel bir yaklaşımla değerlendirilir.

    Astroloji
  • Mart 14, 2024 Doğal Taşlar

    Her doğal taş farklı özelliklere sahiptir. Bakım ve temizlik işlemlerinde doğal taşın sertliği, dayanıklılığı, parlaklığı gibi birçok etken göz önünde bulundurulur. Ayrıca bakım ve temizlik, taşın güzelliğini korurken enerjisinin de artmasına yardımcı olur. Aslında işe yaramıyor diye düşünülen doğal taşlar, yalnızca enerji bakımından kirli ve bakımsız olabilir.

    Doğal taş
  • Mart 14, 2024 Astroloji

    Tamamen ya da kısmen gölgede kalan Ay, Güneş ve Dünya ile hizalanır. Bu hiza, oldukça güçlü astrolojik olaylara sebebiyet verir. Ay, hangi burçta tutulma yaşıyorsa gündemde o burcun konuları yer alır. Ayrıca Ay burcu, yükselen burcu ve güneş burcu tutulmayla aynı burçta olan kişiler bu astrolojik olaydan daha çok etki alır.

    Astroloji
  • Mart 14, 2024 Astroloji

    Astrolojik olarak Ay takvimi, Ay’ın bir ay içindeki değişimlerini görüntüler. Astrologlar tarafından hesaplanabilen bu takvime internet üzerinden de ulaşım sağlanabilir. Ay takvimini takip etmek, insanların yapacağı işler için doğru zamanı belirlemelerine yardımcı olur. Özellikle Ay’ın yapacağı açıların değerlendirilmesi, derecelerinin incelenmesi, dolunay ve yeniay dönemlerinin belirlenmesi; öngörü yaparken de kullanılabilen teknikler arasındadır.

    Astroloji
  • Mart 14, 2024 Sağlık & Yaşam

    Evrendeki değişimlere ayak uydurmak, arınmak, temizlenmek ve enerji temizliği yapmak için birçok uygulama yapılır. Bu uygulamalardan biri de Ay suyu ritüelidir. Başlangıçları ve sonları temsil eden Ay, kişinin frekansını yükseltmesine de yardımcı olur. Özellikle Ay suyu ritüeli yapmak geleceğe dair güzel tohumlar atmaya ve dilekleri gerçekleştirmeye yardım eder.

    Yaşam
  • Mart 13, 2024 Tütsü

     

    Tütsünün aromatik kokusu, stres ve kaygıyı azaltmaya yardımcı olabilir, meditasyon ve derin düşünme pratiklerini destekleyerek bireyin kendini daha huzurlu ve odaklanmış hissetmesine olanak tanır. 

     

     

    tütsü, tütsü yakmanın faydaları, tütsü yakmak,
  • Mart 07, 2024 Ritüeller

    Ritüel, son dönemlerde sıkça duyduğumuz ve artık trend haline gelen bir kelime. Kulağa yeniymiş gibi gelse de aslında kökeni belki de yüzlerce yıl geriye dayanır. Ritüel dendiğinde akla; tekrar, dini tören ya da bundan farklı pek çok çağrışım gelebilir. Peki, ritüel tam anlamıyla nedir? Gerçekte spesifik bir kullanımı var mı, yoksa tüm bu çağrışımları doğru kabul edebilir miyiz? Gelin birlikte keşfedelim!

    Ritüel
  • Mart 07, 2024 Ritüeller

    Ritüeller, ruhsal arınma ve dönüşüm için yapılan bazı uygulamalardır. Bu uygulamalarda bazı sembollere ve nesnelere ihtiyaç duyulur. Her ritüelin kendi amacı ve hizmet ettiği olaylar vardır. Ateş ritüeli de kişinin özgürleşmesine, olumsuz enerjilerden arınmasına ve sağlıklı bir dönüşüm yaşamasına yardımcı olur.

    Ritüel
  • Mart 07, 2024 Ritüeller

    İnsanların hayatında oldukça önemli bir yere sahip olan aşk, ritüellerde de en çok aranan kavramdır. Aşk ritüeli yapmak, olan ilişkileri güçlendirmek ya da yeni kalplere uzanmak için farklı bir yöntemdir. Ancak doğru şekilde yapılmayan uygulamalar yanlış eski sevgilinin dönmesine, kişinin istemediği tiplere çekilmesine ya da farklı insanlara etki etmesine neden olabilir.

    Ritüel
  • Mart 07, 2024 Astroloji

    Baba – çocuk ilişkileri, astrolojik analizlerde sıklıkla ele alınan bir konudur. Çoğunlukla astroloji haritalarında babayla ilgili bilgileri almak için Güneş burcuna bakılır. Güneş, aslında kişinin ne olmak istediği, fiziksel ya da ruhsal özellikleriyle ilgili bilgi verir. Ancak aynı zamanda kahraman olarak nitelendirilen, baba olarak görülen ya da baba olan kişiyle ilgili ilişkilerde de önemli bir kaynaktır.

    Astroloji
  • Mart 07, 2024 Astroloji

    İnsanların yaşamlarını daha iyi şekilde anlamlandırması ve yönetmesi için bazı danışmanlıklar alması gerekebilir. Astrolojik danışmanlıklar, danışanın doğum haritası üzerinde istenen alanda inceleme yapılmasını sağlar. İncelemeler yalnızca bir zaman dilimini, geleceği, geçmişi ya da mevcut durumu kapsayabilir.

    Astroloji
  • Mart 07, 2024 Astroloji

    Derin bağlantıları ve ruhsal ilişkileri tanımlayan ruh eşi ve ikiz alevi kavramları, başka anlamlara gelir. Her biri, kişinin ilişkisini yorumlarken kullanılan kavramlardır. Kişinin hayatına giren kişinin karmik, evlilik, öğretici gibi farklı temalarda olduğunu ifade eder.

    Astroloji
  • Mart 07, 2024 Astroloji

    İlerletme tekniği olarak da bilinen öngörü teknikleri, kişinin astrolojik olarak gelecekte yaşaması muhtemel olaylarla ilgili bilgi almayı sağlayan yöntemlerdir. Öngörü, belirli bir zaman aralığında yapılabileceği gibi bireyin tüm yaşamı boyunca da yapılabilen bir uygulamadır. Ancak bu uygulamaların doğru şekilde yapılmaması, bireyin yanlış kararlar almasına ya da zor durumlar içinde kalmasına neden olabilir.

    Astroloji
  • Mart 07, 2024 Astroloji

    Yıldızların ve gezegenler, insanlarla ilgili birçok ipucunu verebilir. Astrolog olmak isteyen kişiler de doğum haritası analizleriyle astrolog olma potansiyelleri olup olmadığını anlayabilir. Önemli astrologların haritalarında tekrarlayan bu gezegen yerleşimleri, her zaman iyi bir astrolog olup olunmayacağını temsil etmeyebilir.

    Astroloji
  • Mart 07, 2024 Ruh-Beden-Zihin

    Hayat, alma – verme enerjisinin oluşturduğu bir akış içinde ilerler. Alma – verme enerjisini korumak, hayatın dengede kalmasını engeller. Bazen bu enerjileri korumak zor olabilir. İnsanlar, bilmeden de olsa dengenin bozulmasına neden olabilecek birçok davranıştan sorumlu olabilir. Bu nedenle enerji dengesinin nasıl korunacağını bilmek, yapılan davranışlarda da alma – verme enerjisini dengelemek gerekir.

    Ruh
  • Mart 07, 2024 Astroloji

    Astrolojiyi kullanarak kişinin ilişkileri, yaşamları, geleceği ya da geçmiş yaşamları hakkında bilgi almak mümkündür. Bunun içinse açı kalıplarını doğru bir biçimde yorumlamak gerekir. Aynı gezegenin diğer gezegenlerle yaptığı açılar, hangi burç konumunda olduğu veya nasıl bir açıya sahip olduğu ayrıntılı şekilde incelenmelidir. Her bireyin doğum haritası ya da her ilişkinin sinastri haritası bu yüzden parmak izi benzersizdir.

    Astroloji
  • Mart 07, 2024 Sağlık & Yaşam

    Alışkanlıkları oluşturmak ya da değiştirmek için 21 gün kuralı uygulanabilir. Bilimsel bir temeli olmasa da 21 gün kuralı birçok araştırmaya konu olmuştur. Özellikle uzun süredir devam eden ya da uzun süre devam etmesi gereken alışkanlıklar için önemli bir motivasyon kaynağıdır. Bunun için küçük adımlarla başlamak, kararlı ve tutarlı şekilde devam etmek gerekir.

    Yaşam
  • Şubat 27, 2024 Meditasyon & Yoga

    Çin Tıbbi Topları, Meditasyon Topu, Demir Küreler ya da Gevşeme Topu olarak da anılan Zen Meditasyon Boading Topudur.

    boading
  • Şubat 27, 2024 Semböller

    Ancak yogaya olan ilginin artmasıyla birlikte söz konusu sembol dünya genelinde tanınmaya başlamıştır. Namaste, avuç içlerinin çenenin biraz altında ve göğüs hizasında birleştirilmesi olarak simgelenebilir. Bu simge farklı amaçlarla kağıda dökülmüş, dekoratif ürünlere ve takı eşyalarına da ilave edilmiştir.

    Namaste
  • Şubat 27, 2024 Astroloji

    Bu harita, anlık olarak bakıldığından dolayı aynı sorunun uzun bir süre geçmeden yeniden sorulmaması gerekir. An içinde pek çok gezegen açısı yer aldığından dolayı uzmanlık isteyen ve geniş kapsamlı astroloji bilgisi gerektiren bir daldır.

    Astroloji
  • Şubat 27, 2024 Semböller

    Derin düşünme, sakinleşme ve dinginleşme için başvurulan meditasyon aynı zamanda kişinin olumlama yaparak yaşamdan beklentileri kendi üzerine çekmesini de sağlar. Bu araçlar yorumlanarak bazı soruların cevaplarına ulaşılabilmektedir. Runelar bu yönüyle tarot kartlarına da benzetilebilirler.

    Rune
  • Şubat 27, 2024 Astroloji

    Astrolojik olarak burçların, evlerin ve gezegenlerin etkileri partner seçiminde oldukça etkilidir. Doğum haritasındaki bileşenler kişinin nasıl insanlardan hoşlandığını ve kimlerle evlenmek isteyebileceğini gösterir. Bu açıdan, özellikle 7. ev ve gezegen açıları dikkate alınmalıdır.

    Astroloji
  • Şubat 27, 2024 Doğal Taşlar

    Mala, meditasyon ya da yoga sırasında dikkat toplamak ve daha iyi odaklanmak amacıyla kullanılan taşlı, uzun bir iptir. Kolye olarak da kullanılabilmektedir. Ucunda genellikle pamuklu ip kullanılarak yapılan bir püskül bulunur. Gerçek bir Mala taşı, yalnızca doğal ya da tahta taşlar, kemikler ya da tohumlar kullanılarak yapılmaktadır.

    Doğal taş
  • Şubat 27, 2024 Doğal Taşlar

    Cazibesi ile kendine hayran bırakan Zümrüt taşı diğer adı ile EMERALD ya da Sadakat taşı olarak kabul edilir.

    Doğal taş
  • Şubat 27, 2024 Doğal Taşlar

    Topraklama taşı olarak da bilinen zirkon taşı, son derece güçlü bir şifa enerjisini içerisinde barındırır. Zirkon taşı, kişilerin ruhsal yönlerini tanımalarına ve erdemli yönlerini dengelemeye yardımcı olurken, başkalarını ve kendilerini sevmelerine yardımcı olur.

    Doğal taş
  • Şubat 27, 2024 Doğal Taşlar

    Vanadinit ya da Vanadinite taşı; doğal taşların içerisinde yer alan benzersiz taşlardan biridir. Bu taş; güç taşı şeklinde de isimlendirilmektedir. Vanadinit taşı; zihinsel anlamda kullanıcısını uyarmanın yanı sıra bireyin amaçlarına ulaşması adına enerji düzeyinin artmasına yardımcı olur. Vanadinit taşının yastık altında, ufak bir parça bulundurulması halinde ve bu taş ile uyumak, bireye enerji sağlayacaktır. Vanadinit ya da Vanadinite taşı; kolye, bileklik, küpe, yüzük şeklinde takı olarak da kullanılabilir.

    Doğal taş
  • Şubat 27, 2024 Doğal Taşlar

     Unakit taşının bir diğer adı da epidot olarak bilinmektedir. Titreşim veren bu taş bir doğal taştır. Ayrıca Titreşim taşı olarak da anılmaktadır. Bunun nedeni ise unakit taşının kendine has titreşimler yayması ve bu şekilde etkisini göstermesidir. Yaymış olduğu bu titreşimler sayesinde kullanan kişilerin uyku kalitesi artar. Beraberinde ise kişilerde ruhsal gücün desteklenmesin de büyük rol oynar. İsmini ise çokça çıkarıldığı Unakas Dağları’ndan almaktadır. Bu dağ Amerika’da bulunmaktadır. Bu dağ ise epidot taşı bakımından yoğun bir rezerve yeri olarak bilinir. Bunun yanı sıra Unakit taşı epidot olarak da adlandırılır. Doğal taşlar bilindiği üzere özelliklerine göre farklı farklı isimler alabilmektedir. Bu nedenle Unakit taşını, titreşim taşı olarak da duymak mümkündür.

    Doğal taş
  • Şubat 27, 2024 Astroloji

    Astrolojik analizlerde evler ve gezegenler gibi yıldızlar da önemli bir yere sahiplerdir. Tek başlarına bir gezegen gibi etkili olmasalar bile gezegenlerin bulundukları konumu daha güçlü hale getirirler. Bu nedenle olumlu ya da olumsuz enerjiye sahip olmaları, bulundukları burç dereceleri, evleri ve gezegenleriyle ilişkilendirilerek yorumlanır.

    Astroloji
  • Şubat 27, 2024 Astroloji

    Astrolojide hava, ateş, toprak ve su olmak üzere 4 ayrı burç grubu bulunur. Her grupta 3 farklı burç yer almaktadır. Doğum haritalarında da gezegenlerin taşıdığı burçlara göre bazı hesaplamalar yapılmakta ve baskın burçların hangi gruba ait olduğu belirlenmektedir. Buna göre bir elementin eksikliği ya da fazlalığı, daha çok çaba sarf edilmesine neden olabileceği gibi yaşamı daha kolay bir hale de getirebilir.

    Astroloji
  • Şubat 27, 2024 Meditasyon & Yoga

    Eski dönemlerden beri insan yaşamında bulundukları için sesleri yabancı değildir. Fakat günümüzde çok fazla kullanılmadıkları için bu aletlerin yaydığı şifa enerjisinden ve ses tonlarından pek çok kişinin haberi yoktur.

    Gong
  • Şubat 27, 2024 Astroloji

    Söz konusu romantik ilişkilerse, burç yorumları ve sinastri uyumları göz önünde bulundurulur. Çoğunlukla Mars ve Venüs açılarıyla ilgilenilse de aslında erkeklerin Ay burcu da partner seçiminde oldukça etkilidir. Ay burcunun konumu, hangi evde olduğu, partnerin hangi evine düştüğü, ayrıca hangi burçta olduğu gibi etkenler; partnerler hakkında tahmin edilenden daha çok bilgi verebilir.

    Astroloji
  • Şubat 27, 2024 Astroloji

    Gezegen transtileri ve bazı açılar, yaşamdaki yılları diğerlerine göre daha önemli kılabilir. Aslında her yıl birbirinden değerli olsa da bazı dönemlerin başlangıcı ve kapanışı olan bu yıllar, kişiye önemli zaferler kazandırabilir veya kayıplar verebilir. Yaşamdaki önemli yılların haricinde, dönüş haritalarının incelenmesi de o sene yaşanabilecek durumlar hakkında bilgi edinmeyi kolaylaştırır.

    Astroloji
  • Şubat 27, 2024 Astroloji

    Bir doğum haritasında belli bir burcun ve konumun temsil ettiği evlerde gezegen bulunmayabilir. Önemli bir asteroit de bulunmuyorsa bu evleri yorumlarken hangi burcu taşıdığına bakılmalıdır. Ancak evlerin boş olması, ilgili konularda daha az olay yaşanacağının da bir göstergesi olabilir. Yorum yaparken de evin taşıdığı burcun yönetici gezegeni hangi evdeyse, o evle ilgili konulara bakılması da gerekebilir.

    Astroloji
  • Şubat 27, 2024

    Bireylerin doğum haritalarında şans noktası olarak bilinen ve matematiksel yöntemlerle hesaplanan bir nokta bulunur. Bu nokta, kişinin hayatında daha şanslı ve başarılı olacağı konularla ilgili bilgi almaya yardımcı olur. Ancak diğer gezegen ve burçlarla bir arada yorumlanması, haritanın doğru şekilde okunması açısından oldukça önemlidir.

    Astroloji
  • Şubat 27, 2024 Astroloji

    Hayat enerjisi, fiziksel bedenin çok ötesinde olan bir enerjidir. Fizik kanunlarıyla açıklanamayan bu enerji daha çok hayattan zevk alma durumunu ifade eder. Zaman zaman azalan bu enerji, kişide isteksizlik ve aşırı sıkılma gibi durumlara neden olabilir. Ancak astrolojik açıdan yapılan bazı işlemler yaşam enerjisinin arttırılmasına yardım edebilir. İşte burçlara göre yaşam enerjisini beslemenin yolları:

    Astroloji
  • Şubat 27, 2024 Astroloji

    Açılara göre yapılan yorumlar da kişinin karakteri, yaşamı, geçmiş yaşamı ve geleceği açısından önemli ipuçları verir. Ayrıca sinastri haritalarında, gezegenlerin yaptığı açıların birbirine uyumlu olması da iyi bir analiz yapılabilmesi açısından oldukça önemlidir.

    Astroloji
  • Şubat 27, 2024

    Doğal taşların temizliği, bakımı ve kullanımı oldukça önemlidir. Yeteri özenin gösterilmediği taşlar, bakımsız kaldıklarından dolayı yeterince etki gösteremeyebilirler. Bu nedenle özellikle yeni alınan ve ilk kez kullanılan taşların enerjisi yenilenmelidir. Taşın görselliği ve sağlık açısından temizlik yapmaya da özen gösterilmelidir.

    Doğal taş
  • Şubat 27, 2024 Astroloji

    Zaman zaman azalan bu enerji, kişide isteksizlik ve aşırı sıkılma gibi durumlara neden olabilir. Ancak astrolojik açıdan yapılan bazı işlemler yaşam enerjisinin arttırılmasına yardım edebilir. İşte burçlara göre yaşam enerjisini beslemenin yolları:

    Astroloji
  • Şubat 27, 2024 Astroloji

    Dönüşünü 28 günde tamamlayan Ay, dönmeye devam ettikçe farklı fazların ortaya çıkmasını sağlar. Bu fazlar, sahip oldukları enerji dolayısıyla burçlar üzerinde olumlu veya olumsuz etkiler oluşturabilir. Ay’ın hareketleri kişinin yapacağı yeni başlangıçlar ve sonlar için uyarıcı olabilirken karar verme aşamalarının daha doğru şekilde tamamlanmasına da yardımcı olur.

    Ay Fazları
  • Şubat 27, 2024 Astroloji

    Kırmızı Ay ya da Lilith Astreoidi olarak da isimlendirilen bir noktadır. Doğum haritalarında hangi burçta ve evde bulunuyorsa o alanda etki göstermektedir fakat astrolojik gezegenlerden biri olmadığından dolayı etkisi çok yoğun olmayabilir.

    Lilith Burcu
  • Şubat 24, 2024 Semböller

    Sinastri haritasında iki kişinin doğum haritaları birleştirilerek gezegen açıları evler yorumlanır. Bunun içi kesin olarak doğum gününe, doğum saatine ve doğum yerlerine ihtiyaç duyulur. Haritalar birçok ilişki analizinin yapılmasını sağlar. Yalnızca romantik ilişkilerde değil, arkadaşlıkta ve iş ilişkilerinde de sinastri analizinden yardım alınabilir. Böylelikle ilerleyen dönemlerde neler yaşanabileceği ve hangi sorunların yaşanabileceği hakkında bilgi edinilebilir.

    Sinastri Haritası
  • Şubat 24, 2024 Astroloji

    Bu evler hayatın farklı alanlarına göre yorumlanır ve çeşitli deneyimlere işaret eder. Geçmiş, şimdi ve gelecek hakkında bilgi edinmeye yardımcı olur. Çoğu zaman tek başına yorumlanmamakta, o evde yer alan burcun ve gezegenlerin etkisiyle analiz edilmektedir. Evin yönetici gezegeni ve diğer gezegenlerle yapılan açılar da yorumlarken dikkate alınması gereken durumlar arasındadır.

    Astroloji
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.