Numeroloji Haritası ile Yaşam Amacınızı Bulun

Numeroloji Haritası ile Yaşam Amacınızı Bulun

Yaşam amacı sayısı

Sayılar, yalnızca matematiksel bir sembol değildir. Yaşamın daha büyük gizemlerini anlamamıza yardımcı olabilecek anlam ve sembolizm içeren kendilerine ait bir titreşime sahiptir. Nikola Tesla bile 3,6 ve 9 sayılarını “evrenin sırrı” olarak tanımlamıştır.

Numeroloji, sadece yaşam amacı ve evrenle bağlantı kurmanın bir yolunu sunmakla kalmaz, aynı zamanda kendimiz ve başkaları hakkında daha fazla bilgi edinmemize yardımcı olabilir. İşte, sayıların benzersiz titreşiminin astroloji ve numeroloji ile nasıl ilişkilendirebileceğiniz!

Numeroloji nedir?

Astroloji ile benzer şekilde, numeroloji de yüzyıllardır kişiliklerimizi tanımlamada kullanılır. Her sayının kendi titreşimi ve anlamı vardır. Bu; kim olduğumuz, görevimizin ne olduğu ve ruhumuzun tamamlanmış ve özgür hissetmek için ne istediği hakkında daha fazla anlayış kazanmamızı sağlamak için kullanılabilir.

Numeroloji haritası; bize potansiyelimizi, hediyelerimizi, zorlandığımız şeyleri ve mizacımızı gösterebilmesi veya en derin arzularımızı ve ihtiyaçlarımızı ortaya çıkarabilmesi açısından astrolojik doğum haritası ile benzerdir.

Astrolojide, gezegenlerin etkilerine dayalı çizelgeler okunur. Numerolojide ise bir kişinin psikolojik ve ruhsal profilinin hesaplanması ve anlaşılması için sayıların gücüne güvenilir. Ancak bu ikili, hem çevremizdeki dünyayı hem de en önemlisi kendimizi anlamamıza yardımcı olmaları açısından birbirine çok benzerdir.

 Numeroloji sayıları nelerdir?

Numeroloji dünyasına dalmak için, yalnızda doğum tarihinizi bilmeniz ve tam adınızdaki her harfin değerini hesaplamak için numeroloji hesaplama tablosunu kullanmanız yeterlidir. Bir numeroloji hesaplama tablosu okunurken, aranacak 5 anahtar sayı vardır. Bunlara, “çekirdek sayı” denir ve bu haritanın omurgası gibidir.

Bu sayıların hepsi, ya adımız ya da doğum tarihimize göre hesaplanır. Her ikisi de bizim için son derece kişiseldir ve bu sayıları bu kadar önemli kılan da budur. Peki, numeroloji sayıları nelerdir?

Yaşam yolu numarası nedir?

Yaşam Yolu numarası, tek haneli bir sayı elde edene kadar doğum tarihinizin rakamları eklenerek hesaplanır. Örneğin, 20 Eylül 1992’de doğduysanız, yaşam yolu sayısı 5 çıkmaktadır.

  • 2+0+9+1+9+9+2 = 32
  • 3+2=5

Yaşam yolu numarası, kişiliğiniz hakkındaki temel bilgileri ortaya çıkarır ve kendinizi tamamlanmış hissetmek için gitmeniz gereken yönü anlamanın ipuçlarını içerir. Bize eşsiz yaşam yolumuzu, yaşamda nereye gittiğimizi ve yolculuğumuzda hangi içsel kaynaklarla ve zorluklarla karşılaşacağımızı göstermesi anlamında genellikle karmik bir sayı olarak görülür.

Kader numarası nedir?

Yaşam yolu numarası aksine, kader numarası, bir sayı elde etmek için tam adınızdaki her harfin değeri eklenerek hesaplanır. Her harfin değeri pisagor numeroloji hesaplama tablosunda bulunur.

Bu sayı, doğuştan gelen yeteneklerimizin yanı sıra yaşam hedeflerimizi ve ne olmaya çalıştığımızı temsil eder. Yalnızca dışsal bir şey olarak hırsın bir temsili değil, aynı zamanda en içteki motivasyon türümüzü ortaya çıkararak bizi ileriye götüren gücü anlamamıza yardımcı olur.

Kader numarası; güçlü yönlerimizin ne olduğunu, içsel sınırlamalarımızın neler olduğunu ve bunların üstesinden nasıl gelebileceğimizi ortaya çıkarabilir.

Kişilik numarası nedir?

Kişilik numarası, 1’den 9’a kadar tek haneli bir sayı elde edene kadar sadece Pisagor tablosunu takip ederek tam adınızda yer alan ünsüz harflerin değerinin toplanması ile hesaplanır.

Adından anlayabileceğiniz gibi; bu sayı kişiliğimizi, kim olmaya çalıştığımızı ve dünyada nasıl göründüğümüzü ortaya koyar. Kişilik numarası, temel kimliğimizi ve insanların bizi nasıl gördüğünü temsil etmesi bakımından astrolojideki yükselen burç ile benzerdir.

Kalbin arzu sayısı nedir?

Hem astroloji hem numeroloji, bize en derin arzularımızı gösterebilir. Bu tam olarak kalbin arzu sayısının neyle ilgili olduğudur. Pisagor numeroloji hesaplama tablosunu takip ederek tek basamaklı bir sayı elde edene kadar tam adınızdaki ünlü harflerin değerlerini toplayarak elde edilir.

Kalbin arzu sayısı, kelimenin tam anlamıyla kalbimizin en derin arzularını temsil eder. En derin duygusal ihtiyaçlarımızla ve nasıl sevmek ve sevilmek istediğimizle ilişkilidir. Bireysel olarak, sizin için ne olursa olsun, içinizde yanan ateşin türünü ve içinizde evcilleşmemiş arzuları ortaya çıkarır.

Doğum günü numarası nedir?

Doğum günü numarası hesaplama için bilmeniz gereken tek şey doğduğunuz gündür. Diğer sayıların aksine bu sayı azaltılmaz, yani ayın 28. gününde doğduysanız doğum gün numaranız 28’dir.

Bu sayı, 1’den 31’e kadar herhangi bir sayı olabilir. Toplama veya çıkarma olmasa da, her biri tek basamaklı bir sayıya indirilecek şekilde gruplandırılabilir:

  • 1, 10, 19 veya 28’de doğanlar 1 Numara ile rezonansa girebilir.
  • 2, 20 ve 29’da doğanlar 2 Numara ile rezonansa girebilir.
  • 3, 12 ve 30’da doğanlar 3 Numara ile rezonansa girebilir.
  • 4, 13 ve 31’de doğanlar 4 Numara ile rezonansa girebilir.
  • 5, 14 ve 23’te doğanlar 5 Numara ile rezonansa girebilir.
  • 6, 15 ve 24’te doğanlar 6 Numara ile rezonansa girebilir.
  • 7, 16 ve 25’te doğanlar 7 Numara ile rezonansa girebilir.
  • 8, 17 ve 26’da doğanlar 8 Numara ile rezonansa girebilir.
  • 9, 18 ve 27’de doğanlar 9 Numara ile rezonansa girebilir.

Doğum günü numarası, doğum tarihinize göre belirlenen doğum haritası ile benzer şekilde kişiliğinize özel bir tat katar.

Temel mizacımızı, enerjimizi neye verdiğimizi ve ne kadar huzurlu olduğumuzu gösterir. Doğum günü numarası, hayatta ne kadar yavaş veya hızlı hareket ettiğimiz veya ne kadar yaratıcı veya mantıklı olduğumuz gibi doğduğumuz günden itibaren yanımızda taşıdığımız temel kişilik özelliklerini de gösterir.

Numeroloji Sayıların Anlamları

Numeroloji sayıların belirli bir anlamı ve sembolizmi vardır. Her bir sayının ne anlama geldiğini ve titreşiminin hayatınızda nasıl tezahür edebileceğini bu bölümde öğrenebilirsiniz!

Numerolojide 1 sayısı

1 sayısı yeni başlangıçlar ile ilişkilendirilir. Yeni bir yaratılış veya fikrin doğuşunu temsil eder. Liderlik etmek için doğmuş ve hayatta ikincil rollerde pek başarılı olamayan öncüleri, hırslı bireycileri temsil eder.

Numeroloji çizelgesinde bu sayıya sahip insanlar, kendi kendine yetebilen, azimli, motive ve bilinmeyenden korkmayan kişilerdir. Numerolojide 1 sayısı; yeni bir başlangıcı gösteren ve kişisel bütünlük duygusu ve güçlü bir benlik duygusu ile bağlantılı olan sayıdır.

Numerolojide 2 sayısı

1 sayısı tamamen bağımsızlıkla ilgiliyken, 2 sayısı tamamen eşitlik, paylaşım, uyum ve ortaklıklarla ilgilidir. Numerolojide 2 sayısına sahip olanlar, genellikle çok sevilir ve hayatlarının her alanında denge için çaba gösterir. Oldukça sezgisel ve diğer insanların ihtiyaçlarına duyarlıdır.

Numerolojide 3 sayısı

3 sayısı yaratıcılığın, fikirlerin ve iletişimin sayısıdır. Nitekim hem astroloji hem de numeroloji bu sayıyı iletişim ve ifade ile ilişkilendirmektedir.

Bu gençliği, oyunculuğu ve çocuksu bir öğrenme, paylaşma ve yaratma arzusunu temsil eden bir sayıdır. 3 oldukça sanatsal bir sayıdır ve numeroloji tablolarında buna sahip olan insanlar sanatta oldukça yetenekli olabilirler.

3 sayısına sahip olanlar; bir kedi gibi meraklıdır, dinamik bir çevrede olmayı sever ve iyi birer iletişimcidir.

Numerolojide 4 sayısı

Girişken 3 sayısından sonra istikrarlı ve disiplinli 4 sayısı gelir. Bu en temelli ve en pratik sayıdır. Sağlam ve güvenilir olan her şeyi temsil eder. Genellikle çalışan ve ısrarcı insanların numeroloji çizelgesinde bulunur.

Gelenekleri temsil eder. 4 sayısı olan kişiler, genellikle sıkı sıkıya tutundukları çok sağlam kişisel değerlere ve etik değerlere sahiptir. Bunlar başarının sabır, çalışkanlık ve ciddi çalışma gerektirdiğini bilen güçlü insanlardır.

Numerolojide 5 sayısı

5 sayısına sahip olanlar, sürekli olarak yeni deneyimler, yeni bilgiler ve yeni gerçekler arayan maceracı insanlardır. Bu sayı, açık fikirlilik ile ilişkilidir. Bu insanlar; her zaman ufuklarını genişletmek isterler, suları karıştırmaktan ve yeni bir şeyler denemekten korkmazlar.

Numerolojide 6 sayısı

6 numaraya sahip olanlar, paylaşmayı seven kişilerdir. 6, duyguları temsil eder ve numerolojide en çok ortaklık odaklı sayıdır.

Aile veya toplum odaklı kişilerin numeroloji haritasında sıklıkla 6 sayısı bulunur. Bu insanların varlığı, eve gelmiş gibi hissettirir. Bu kişiler, sevgiyi yaymaktan ve önemsediklerini korumaktan hoşlanan destekleyici, besleyici ve şefkatli bireyler.

Paylaşmayı severler ve bunu genellikle içten gelerek yaparlar. Bu nedenle, diğer insanlar tarafından da gerçekten sevilirler.

Numerolojide 7 sayısı

Numerolojide 7 sayısı; felsefeyi, farkındalığı ve bilgiyi temsil eder. Bu sayı, genellikle içsel, derin ve evrenin daha büyük gizemleriyle ilgilenen insanların haritalarında bulunur.

Bunlar, hem derin düşünen hem de derinden hisseden oldukça bilgili insanlardır. Analitik, gizemli ve merak uyandıran kişilerdir. Ayrıca, hem harika bir öğretmen hem de çok meraklı öğrenciler olabilir.

Numerolojide 8 sayısı

2 sayısı gibi, bütünlüğü ve sonsuzluğu simgeleyen 8 sayısı da denge ve uyumu temsil eder. Bu sayı, güçlü zihinle ilişkilendirilir.

Ancak bu aynı zamanda, evrenin yasaları ve tezahürüyle de bağlantılı bir sayıdır. Bu denge, ilişkilerden çok ruh ve madde dengesiyle ilişkilidir.

Numerolojide 8 sayısı güçlü bir sayıdır. Haritasında 8 olan kişiler; inanılmaz derecede kararlı, başarılı olmak için motive ve istediklerini çekmede inanılmaz derecede ısrarcıdır.

Numerolojide 9 sayısı

9’lar, numerolojinin hümanistleridir. Bu sayı, sıcak, misafirperver ve açık yürekli insanların numeroloji haritasında bulunur.

Sosyal, enerji ve başkalarına ilham veren güçlü bir karaktere sahiptir. Kendilerine has bir çekicilikleri vardır. Bu insanlar, ruhlarını harekete geçiren bir şey bulduklarında, hedeflerinin peşinden koşma konusunda oldukça tutkuludur. Ve bunu, her zaman yenilikçi ve yaratıcı yollarla yaparlar.

Etiketler: Ruh-Beden-Zihin
Ocak 12, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.