Palo Santo Tütsü

Palo Santo Tütsü

Palo Santo Ağacının Faydaları

  1. Ruhsal Arındırıcı ve Tertemiz Enerjinin Açığa Çıkması

Yaklaşık 750 yıldır And Dağları’nın yerel halkları tarafından ruhsal arınma ve tertemiz enerjinin açığa çıkarılması için kullanılmıştır. Palo Santo Ağaç Tütsü yandığında yaşam alanlarının negatif enerjisini temizler, huzur ve sakinliği ortama kavuşturur. İnsanlığın çok daha sakin ve ılımlı olabilmesi için her zaman Palo Alto ağacına ihtiyacımız var.

  1. Grafiksel Anlamda Yaratıcılık, İlham ve Sevginin Başucu Ürünü

Palo Santo Ağaç Tütsü enerjinin aydınlatılmasına ve pozitif enerjinin ortama yayılması için yakılarak solunmalıdır. Pozitif enerjinin ortama vereceği sevinç duygusu ile beraber sevgi ve ilham kaynağı elde edeceksiniz. Palo Santo Ağaç Tütsü kokusu ile stresin ve endişenin son bulacağı, netlik konusunda ciddi kararlar alabileceğiniz ve konsantrasyonunuzun en üst düzeyde olacağı şamanlar tarafından açıklanmıştır.

  1. Tüm Evren ve İlahi Kaynak İle Çok Daha Sağlam Bağ Kurma

Yin Yang’ı hepimizin bildiğini düşünüyoruz. Gece ve gündüz gibi ters ve düz anlamına gelen yin yang’ın ne olduğunu çok daha iyi anlatalım o halde. Yin meditasyon ise Yang Palo Santo Ağaç Tütsü olmaktadır. Meditasyonun insanı yeniden canlandırdığı, daha sağlam düşünmeye sevk ettiği bilinmektedir. Palo Santo ağacı ise Yang’dır. Ruhunuzun titreşimler vasıtası ile kötü enerjiden arındığı, yeryüzüne tertemiz enerji ilettiğiniz ve çok daha derin bir bağ ile yaratana ulaşabildiğiniz gözlemlenmiştir. İçsel bilincin çok daha sağlam bir karaktere bürünebildiği de gözlemlenmiştir. Yüksek enerjili ruh ile barış ve istikrarı çok daha seveceksiniz.

 

  1. Fiziksel İyileşme Kaydederek Kendinizi İyi Hissedin

Palo Santo Ağaç Tütsü tüm fiziksel sorunlarımıza çare olabilmektedir. Güney Amerika’da şamanlar son 900 yıldır aktif bir şekilde bu ağacı kullanmaktadır. Palo Santo Ağaç Tütsü ağacı soğuk algınlığına, flus’a, anksiyeteye, depresyona, astıma, bronşite, kronik baş ağrılarına ve ara ara hepimizin girdiği duygusal travma gibi birbirinden çeşitli ve farklı hastalıklara çare olabilmektedir. Zira şamanların bu ağacı kullanarak iyileştirdiği gözle görülmüştür. Palo Santo Ağaç Tütsü ağacının Anti-İnflamatuar özelliği ile Artrit ve eklem ağrılarına birebir fayda sağlayabildiği gözlemlenmiştir. Eklem ağrılarının azaltılması için şamanların Palo Santo Ağaç Tütsü ağacının yağını kullandıkları belirtilmiştir. Ürünü satın aldığınız da sizlere gelecek olan ağacın sıcak su içerisinde pişirilmesi gerekmektedir. Bu kullanılan yağ doğal sindirim görevi görmektedir. Sindiriminizin çok daha aktif çalışacağını göreceksiniz. Palo Santo Ağaç Tütsü ağacı yağı ile ayrıca cildinizi temizleyebilir ve nemlendirebilirsiniz. Cildinizi yumuşatmak ve temizlemek için kullandığınız nemlendiricilere ve sabunlara ilave olarak kullanmanız önerilir. Özellikle ovma biçimi ile kullanılan ürünlere ilave edilmesi önerilmektedir. Ayrıca bu ağacın çok çeşitli kanser hastalıklarının önlenmesinde büyük oran da fayda sağlamıştır. D-limonen adı verilen bir bileşik ile yüksek oran da fayda sağlamaktadır.

  1. Enerjinizi Korumanın ve Olumsuz Enerjilerin Atılması İçin Birebir Ürün

Palo Santo Ağaç Tütsü ile çok daha sakin bir birey olacağınıza emin olabilirsiniz. Çok daha sakin bir ortam yaratarak dilediğiniz niyeti belirleyebilir ve çok daha sağlam kararlar alabilirsiniz Negatif enerjinin üstünüzden atılması ile çok daha sağlam karaktere bürünebilirsiniz. Kötü enerjiler def edildikten sonra yaşam alanınızdan kurtulmak istediğiniz niyeti belirleyebilir ve kendinizi dinginleşmenin kollarına bırakabilirsiniz. Bu ağacın tütsüsünü solurken sürekli yer değiştirin ve kötü enerjiyi yok edin. Ruhunuzun canlanmasına ve evinizin güzel şans ile dolmasına izin verin.

Palo Santo Ağaç Tütsü Hikayesi Nedir?

Palo Santo Ağaç Tütsü (Bursera Graveolens) olarak anılan bu ağacın kutsal olduğu yaklaşık 900 yıl önce kabul edilmiştir. Sadece Güney Amerika’nın ve İspanya’nın çok nadir köşelerinde yetişen Palo Santo Ağacı azizler tarafından keşfedilmişti. Zamanın azizleri ilk zamanlar bu ağacın tam olarak ne işe yarayabileceğini anlayamadılar. Yaklaşık 1000 yıl önce ritüel dualarında kullanmaya başladılar. Bu ağacı yakarak saldığı duman ve koku ile törenlerini ve ritüel dualarını çok daha fazla ilahi seviyeye çıkarabileceklerini düşündüler. Ancak Palo Santo Ağacı sadece bu amaçla kullanılmamalıydı. Yaklaşık 950 yıl önce Güney Amerikalı bir şaman bu ağacı incelemeye aldı. Not defterinde yazdıklarına göre bu ağacın botanik kuzenlerine çok benzediği ancak çok daha farklı özelliklere sahip olduğu belirlendi. Frankincense ve Myrrh gibi kuzenleri ile farkı canlandırıcı ve olumlu nitelikleri olmasıydı. Limonen ve a-terpineol gibi beyin açıcı ve oksijen seviyesini yükseltici özellikleri keşfedildi.

Palo Santo Ağaç Tütsü sadece yere düşmüş ağaç dallarından ve yapraklarından toplanabilir. Kullanılabilmesi ve tüm özelliklerinden üst düzey de yararlanabilmek için ise en az 3 en fazla 5 yıl boyunca kurumaya bırakılması gerekli. 5 yıl içinde ulaştığı sertlik sayesinde biz insanlara çok daha faydalı ve çok daha zengin içerikli bir ağaç kurusu olmaktadır.

Canlı bir şekilde ağacın kesilmemesi ve sadece yere düşen yaprak ve dallardan toplanması bu ağacın devamlılığını sağlayabilmek amacıyla 900 yıl önce bir şaman tarafından keşfedilmiştir. Eğer tüm ağaç kökünden kesilerek kurutulsaydı bugün bu bitkiye ulaşamaz ve göremezdik. Ayrıca tünene soyunu sadece belgesellerden takip edebilirdik. Ancak o şamanın böyle bir yöntem geliştirmesi sayesinde bugün hala yetişen bir ağaç olarak karşımıza çıkmakta. Biz insanlara sağladığı doğal fayda ile fiziksel ve ruhani hastalıklara tedavi olabilmekte. Üçüncü Göz Ağacı ile hemen hemen aynı niteliklere sahip olan Palo Santo Ağacı, diğerlerine göre çok farklı. Özellikle o günün şamanlarının bu ağacı komple kesilmesi yerine sadece yere düşenlerden toplanmasını önermesiyle bugünlere kadar ulaşabilen bir ağaç olmuştur. Sürdürülebilir bir yaşantı sunulan bu ağaç bizim ona sağladığımız faydanın tam 100 katı biz insanlara fayda sağlamaktadır.

Toplama yönteminin bu şekilde olması o günler de ağaca duyulan saygının ne kadar büyük olduğunu görmekteyiz. Sadece bu ağacın değil diğer tüm canlı ağaçların kesilmemesi konusunda kesin öneriler de bulunan şamanlar özellikle Palo Santo Ağaç Tütsü ağacının ve kuzenlerinin net bir şekilde kesilmesini yasaklamıştır. Yaklaşık 900 yıl içerisinde kimyasal değişikliklere uğrayan bu ağaç, o gün sağladığı faydanın bugün tam 75 katı faydayı sağlayabilmektedir. İşte el değmemiş doğamızın bize sunabilecekleri bunlar. Sadece yere düşen dallar ve yapraklardan elde edilen ürünlerin en az 3 yıl en fazla 5 yıl bekletilerek kurutulması gerekmektedir. Kuruyan ürünlerin gerçek mana da kimyasal değişikliğe uğradığı görülmüştür. Eğer canlıyken ve henüz yaş iken kullanılsaydı biz insanlara hiçbir faydası görülmeyecekti.

Palo Santo Ağaç Tütsü ağacını o günden değerini gören şamanların biz insanlar için doğal bir fayda olduğunu bildiklerinden bu ağacın kesinlikle insanlar tarafından zarar verilmesine engel olmuşlardır. Sadece yere düşenlerden toplanan ve minimum 5 yıl bekletilmesi ile kuruyan yaprakların ve dalların uğradığı kimyasal değişiklikler malum. Ağacın içinde bulunan doğal akışkan özü, Palo Santo Ağaç Tütsü oluşturmaktadır. Bu zengin öz ile doğal reçine birikintileri elde edilebilir. Palo’nun özünün en derin özelliklere sahip öz olduğu bugün hala değerlendirilen bir konudur.

Palo Santo Ağacının doğal sürdürülebilir bir koleksiyona sahip olabilmesi için kendilerini bu ağaca adamış durumdalar. Koleksiyonumuzun çok daha sağlıklı bir ömür ve çok daha sağlıklı insan ömrü için kullanılmasını sağlıyoruz. Uygun fiyatları ile reçine edilmiş halini siz değerli müşterilerimize sunuyor ve yüksek oranda faydadan yararlanmanızı diliyoruz. Koruyucu kaplar sayesinde ürünleriniz tam olarak doğal ve korunmuş olarak siz değerli müşterilerimize sunuluyor. Dünyanın en iyi niyetli bitkisini lütfen en iyi niyetiniz ile satın alın ve sadece saygılı bir şekilde kullanın. Sürdürülebilir Palo Santo koleksiyonumuzu destekleyin

Kutsal Olarak Kabul Edilen Ağacın Amerika Birleşik Devletleri’nde Durumu

Palo Santo Ağacının sürdürülebilir bir hale getirilmesi için bugün Amerika Birleşik Devletleri hükümeti bu ağacın kesilmesini kesinlikle yasaklamıştır. Bu ağacın kesilmesi Türkiye’de Çam ağaçlarının kesilmesi gibi kesinlikle yasaktır ve cezası hapistir. Dünyamızın çok daha sağlıklı ve çok daha iyi ruh haline bürünebilmesi için her zaman bu ağaca ihtiyacımız olduğunu bilen insanların geçtiğimiz yüzyılda aldığı tedbirler sayesinde bugün hala Palo Santo Ağacından yüksek oranda fayda sağlıyoruz.

Vahşi doğanın doğal yollar sayesinde meydana getirdiği bu doğal ağaç sayesinde bugün çok yüksek oranlar da fayda sağlıyoruz. Tıbbi bir tılsım olarak biz insanlara kadar ulaşan bu değerli ağaçtan oluşan ürünlerin doğal olarak saklanması ve kullanılması gerekmektedir. Sadece yağından elde ettiğiniz özleri diğer doğal ve doğal olmayan karışımlarla beraber kullanın. Ağacın kokusunu değiştirecek ve faydasını yok edecek diğer kimyasal ve doğasal ürünleri beraber kullanmayın. Aksi takdirde amaçlanan faydaların hiçbirini göremeyeceksiniz. Bu konuda tüm değerli müşterilerimizi uyarmak isteriz. Kullanımlarınız sırasında göreceğiniz yüksek faydanın oranlarını düşürmeyin. Doğal tatlı dumanı ile nefesinizi açabilir ve ruh halinizi yükseltebilirsiniz. Palo Santo’nun etkileri oldukça yüksek olduğu gibi güzel bir görüntüye de sahiptir.

Palo Santo Ağacının sadece koku ve öz olarak değil esansiyel olarak da kullanılabildiği görülmüştür. Palo Santo’nun küçük bir parçası dahi tıbbın günümüzde sağlayamadığı faydaları sağlayabilmektedir. Doğal bir tılsım olarak enerjinizi yükselteceği gibi birbirinden faydalı içerikleri ile insanlığın en büyük nimetlerinden birisi haline gelmiştir. Bir ortamı yenilemek ve taze enerjiyi açığa çıkarabilmek için mükemmel Palo Santo Ağacının kullanılması önerilmektedir.

Peki, Palo Santo ağacı tam olarak ne işe yarar?

  1. Palo Santo ağacı tütsüsü harika bir koku salarak ortamınızı ferahlatmaya ve temiz enerjiyi açığa çıkarmanıza olanak sağlar. Narenciye aroması ile sizin için üretilmiş olan bu ağaçtan her türlü faydayı elde edebilirsiniz.
  2. Bağışıklık sistemimizi güçlendirerek sakin kalmamızı, güçlü olmamızı ve dinç yaşamamıza olanak sağlar.
  3. Antibakteriyel özellikleri sayesinde doğa da var olmuş tüm hastalıklara bir alternatif çözüm olarak kullanılabilir
  4. Evinizin içindeki sivrisinekleri ve böcekleri uzak tutmanızda fayda sağlar. Palo Santo ağacının tütsüsü sayesinde böceklerden kurtulabilir ve sivrisinekleri yaşam alanınızdan uzaklaştırabilirsiniz.
  5. Yaşam alanınızı temizler ve arındırmanızı sağlar. Yardımcı pozitif iyonları sayesinde ferah yaşamanız için olanak sağlar.
  6. Sürekli yanan ve bir ritüel haline gelen Palo Santo’nun kokusu sayesinde endişeleriniz artık son bulacak ve korkularını yenmenize olanak sağlayacak.
  7. Sinir sistemlerinizi yumuşatmaya fayda sağlayacak. Sinir sistemlerinde getirdiği yapılanma ile size büyük faydalar sağlayacak.
  8. Meditasyon sırasında çok daha kaliteli odaklanma sağlayacak ve meditasyonunuz çok daha başarılı olacak.
  9. Zihninizin netlik kazanmasına olanak sağlayacak ve bu sayede çok daha net kararlar almanıza yardımcı olacak. Ayrıca kaliteli düşünce sisteminizi geliştirecek ve en zor anlarınızda bile varlığını hissedeceksiniz.
  10. Evinizin içinde veyahut herhangi bir yerde yakıldığı zaman etrafa her zaman pozitif enerji yayacak

Palo Santo Ağacı Tütsüsü Nasıl Kullanılır?

Palo Santo’nun tütmesini sağlayabilmeniz için öncelikle mum veyahut çakmak gibi bir parça ile ateş vermelisiniz. Ucunu ateşe verdiğiniz zaman minik bir alev oluşacak ve 30-60 saniye içerisinde üfleyerek söndüreceksiniz. Palo Santo Ağacı Tütsüsünü mutlaka ateşe dayanıklı bir kap içinde yakmalısınız. Tütsünüzü hayvanların ve çocukların ulaşamayacağı yere koymalısınız. Palo Santo ağacı çok yavaş yanan bir ağaç olduğu için birçok kez kullanabilme şansınız var. Palo Santo ağacı tütsüsü kesinlikle bir ilaç değildir. Medikal amacı ile kullanmayın. Sadece ağaç dalı ve yaprağı medikal amaç ile kullanılabilir.

 

Etiketler: Tütsü
Ocak 12, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.