Rahatlık ve Aydınlanma Bulmanıza Yardımcı Olacak Ürünler

Rahatlık ve Aydınlanma Bulmanıza Yardımcı Olacak Ürünler

Tütsü Çeşitleri

 

Mitr tarafından sunulan tütsü çeşitleri günlük yaşamın kaygılarından ve yorgunluğundan kurtulmak isteyenlere eşsiz bir fırsat sunuyor. Çok eski zamanlardan beri gerek şifalı özellikleri gerekse de sunmuş oldukları eşsiz kokular ile tercih edilen tütsü çeşitleri, ihtiyacı en iyi şekilde gidermek için farklı boyutlarda, kokularda ve yapılarda sunuluyor.

Genelde tercih edilen çubuk tütsü çeşitleri çok daha kolay bir kullanıma sahiptir. Çubuk tütsüler isimlerini çubuk şekline benzedikleri için almaktadırlar ve oldukça geniş bir koku yelpazesine sahiptirler. Her kokunun kendisine özgü yararları bulunduğu için çubuk tütsü çeşitleri arasında size özel bir kullanım imkânı verecek, en doğru tütsüleri rahatlıkla seçebilirsiniz.

Konik tütsü çeşitleri ise daha yoğun ve kesif kokular isteyenlerin tercihi olmaktadır. Özellikle yavaş ve dengeli bir şekilde yandıkları için sahip oldukları notaları daha iyi şekilde açığa çıkaran konik tütsüler, isimlerini görünümlerinden almaktadırlar. Konik tütsüler de farklı notalara sahip oldukları için her kokunun kendi özelliklerine göre tercihte bulunabilirsiniz. Özellikle Champa ve Lavanta kokuları günün yorgunluğunu üzerinizden atmanız ve etkili bir sakinleşme bulabilmeniz için son derece yararlılık göstermektedirler.

 

Ağaç tütsü çeşitleri de özel bir sakinleşme ve rahatlama sunmak için çok eski zamanlardan beri tercih edilen kokular ihtiva etmektedirler. Ağaç tütsüler palo santo, sandal ve öd ağacından oluşmaktadır. Her ağacın kendisine özgü yetişme kokusu ve farklı şifa özellikleri bulunmaktadır. En önemli ayırt edicilikleri ise kolayca bulunmayan ve başka kokulara benzemeyen has kokularıdır. Palo santo ağaç tütsü ile birlikte sakinleşmek, rahatlamak ve kaygılarınızdan kurtulmak için kullanım imkânına sahip olduğunuz gibi sandal ağacı da tatlı ve ılık kokusu ile birlikte esenlik, huzur ve dinginlik vermektedir. Öd ağacı da tüm bu koku özelliklerine sahip olmakla birlikte, aynı zamanda afrodizyak etkisiyle de özel anların daha özel geçmesine yardımcı olmaktadır. Ağaç tütsüler tamamen organik oldukları için de sağlık açısından hiçbir risk taşımazlar ve etkili bir rahatlama ya da sakinleşme isteyenlerin ihtiyaçlarını en iyi şekilde giderirler. Ayrıca ağaç tütsülerin kullanımı ile birlikte ortamda bulunan böcek ve benzeri istenmeyen canlılar da uzaklaştırılır.

Tütsü çeşitlerinde bitki tütsü çeşitlerini oluşturan Adaçayı tütsü de bilinen en eski bitki tütsüyü oluşturmaktadır. Adaçayının kesif ve dengeli kokusu ile birlikte günün yorgunluğunu kısa sürelerde üzerinizden atmaya yardımcı olan bu özel tütsü, diğer tütsülere göre daha yoğun bir koku sunduğu için de ortamın havasını etkileyici bir şekilde değiştirmeye yardımcı olmaktadır.

Tüm tütsülerin ortak noktaları ise meditasyon ve yoga gibi uygulamalar için harika bir odaklanma ve yüksek verim sunmalarıdır.

 

 

Aromaterapi Yağları

 

Rahatlığın ve sakinliğin en önemli araçları olan aromaterapi yağları ile birlikte üzerinizdeki yorgunluğu ve bitkinliği hemen atabilir, çok kısa sürelerde huzura kavuşabilirsiniz. Aromaterapi yağları çok farklı koku özelliklerine ve çeşitliliğine sahiptir. Her aromaterapi yağının da özelliği, kullanılan doğal malzeme bakımından farklılık göstermektedir. Bu yüzden aromaterapi yağı seçerken, ihtiyacı en iyi şekilde karşılayacak yağların seçilmesine dikkat edilmelidir.

Aromaterapi yağları aynı zamanda masaj ve buhurdanlıklarda kullanılmak üzere çoklu kullanım imkânı sunmaktadırlar. Buna bağlı olarak isterseniz aromaterapi yağları ile vücudunuza istediğiniz bölgeye masaj yapabilir ve etkili içeriği sayesinde rahatlama bulabilir, aynı zamanda buhurdanlıkta kullanarak enfes kokularının ortama yayılmasını sağlayarak daha özel bir rahatlama yaşayabilirsiniz.

 

Aromaterapi yağlarının kullanılmasını sağlayacak buhurdanlık çeşitleri de farklı görünümlere ve formlara sahiptir. Genelde seramikten üretilmiş olan buhurdanlıklar aromaterapi yağları gibi uçucu yağların ortama dengeli bir şekilde yayılmasını sağlamak için eşsiz birer üründürler. Buhurdanlıklarda kullanacağınız uçucu yağlar ile birlikte günün yorgunluğunu çok kısa süreler içerisinde üzerinizden atabilir, özel bir rahatlama duyabilir ve aynı zamanda da meditasyon gibi seanslarınızda odaklanma amacıyla kullanabilirsiniz. Buhurdanlıkların zarif tasarımları da ürünleri dekoratif obje olarak kullanmaya da imkân vermektedir.

 

 

Doğal Çaylar

 

Gün içinde rahatlamanın en iyi yöntemlerinden olan doğal çay çeşitleri faydalı olacak her türlü çay çeşidini barındırmaktadır. Yüzyıllar boyunca şifalı özellikleri bilinen ve bu yüzden geniş bir kullanım alanına sahip olan doğal çaylar Mitr tarafından kalitelerinden ve tazeliklerinden hiçbir şey kaybetmeden sunuluyor.

Tamamıyla çayın kendisine özgü içeriğe sahip olan doğal çay çeşitleri, evde ya da iş ortamında kolaylıkla sakinleşmek isteyenlerin tercihi oluyor. Doğal çay çeşitleri sadece rahatlamak ya da sakinleşmek için değil aynı zamanda pek çok hastalık üzerinde de yararlı oldukları anlaşılmıştır. Kimyasal kullanmak istemeyen hastaların metabolizmalarını güçlendirmek, solunum yolu rahatsızlıklarını azaltmak, sindirim sistemlerine yardımcı olmak gibi amaçlar doğrultusunda doğal çay tüketmeleri tavsiye edilmektedir. Günlük, düzenli olarak tüketilecek doğal çaylar ile birlikte bağışıklık sistemi gelişir ve böylece başka hastalıkların yayılması da engellenmiş olmaktadır. Bu bakımdan doğal çaylar, rahatlamak için pratik ve hızlı çözüm sunmaktadır.

 

Mum Çeşitleri

 

Rahatlamanın etkili birer aracı olan mum çeşitleri sayesinde de özel bir deneyim yaşayabilirsiniz. Farklı kokulara sahip mum çeşitleri, bu özel kokuların doğrudan size ulaşmasını sağladıkları gibi aynı zamanda da ortamın enerjisini değiştirmeye yardımcı olmaktadırlar. Mumlardan yayılan doğal kokular ile birlikte rahatlatıcı ve ferah kokulara kavuşabilirsiniz.

Tamamen doğal olarak sunulan balmumu çeşitleri ise işçi arıların kovanlarında yaptıkları peteklerden imal edilmektedir. Balmumlarının güçlü sakinleştirici özellikleri bulunmakta, enfes bir rahatlama ve aynı zamanda da solunum yolları üzerinde de etkisi olmaktadır. Astım ve sinüzit gibi hastalıkların iyileşmesinde ve rahatlamasında da kullanılan balmumu, aynı zamanda dengeli ışığı sayesinde herhangi bir dalgalanmaya neden olmadan da yanma ihtiyacını karşılamaktadır.

Bunun dışında kendi özel kokularına sahip olan mum çeşitleriyle de çilek, hamam, sabun, pudra gibi pek çok kokuya kavuşabilir ve istediğiniz ortamda bu kokuları deneyimleyebilirsiniz. Mum eşliğinde yapılan meditasyon ve yoga gibi seanslar da çok daha etkili olmakta, kişiye manevi açıdan daha iyi odaklanma ve dikkatini üzerinde toplayabilme becerisi katmaktadır. Bunun yanında ortamın loş bir görünüme kavuşması ve otantik bir görünüm elde etmek için de yararlı olan mum çeşitleri tüm bu özellikleri ile birlikte, ihtiyacı en iyi şekilde karşıladığı gibi aynı zamanda egzotik görünüm sağlayarak özel anlarınızın daha da özel geçmesine büyük katkı sunmaktadırlar. Mum çeşitleri doğal içeriğe sahip oldukları için de sağlığınız için hiçbir zarar ya da tehlike taşımamaktadırlar.

 

Çakra Dengeleyiciler

 

Uzakdoğu geleneğinde insanın yaşamsal enerjilerini ifade eden enerji merkezleri yani çakralar bulunmaktadır. Bu çakralar insan vücudunda yedi tane olup her birisinin günlük yaşamda karşılığı bulunmaktadır. Çakraların bozulması ile birlikte o alanla ilgili sorunlar yaşanmakta ve kişinin kendisini ifade etmesi güçlenmekte, yaşamdan aldığı haz da azalmaktadır.

Bedende bulunan alanlar özel bir aura ile çevirili oldukları ve bu auranın bozulması söz konusu olduğunda fiziksel ve zihinsel olarak kötü hissetmek meydana gelmektedir. Ruh ve madde arasındaki enerji akışını tayin eden çakraların dengede olması, bu sayede insanların kendilerini daha iyi bir şekilde ifade edebilmeleri için son derece önem taşımaktadır. Bedeni kaplayan manyetik alanların aurayı bağlı olduklarını göz önünde tutarak manyetik enerjinin yani evren ile iletişimi sağlayan akışkan enerjinin de sağlıklı bir şekilde olması gerekmektedir.

Sadece belirli insanlar için değil tüm insanlar için aktif olan çakralar, çoğu kimse bu alanların farkında olmadığı için yaşamda belirli konularda sorunlar yaşamalarına neden olmakta, bunların üzerine gidemeyen insanlar ise zorluklar yaşamaktadırlar. Çakraların dengesizliği yüzünden günlük yaşam sorunları, hırslar, öfkeler, kaygılar ve çeşitli sağlık sorunları meydana gelmektedir. Bu bakımdan çakra dengelemesi yapmak ve kişinin huzur bulması adına son derece önemlidir.

Çakra dengelemesi yapmak için ise farklı yöntemler ve kullanılan araçlar bulunmaktadır. Mitr tarafından sunulan çakra dengeleyiciler sayesinde tüm çakralarınızı aktif ve dengeli bir hale getirebilir, o alandaki enerji sorununu çözebilirsiniz. Çakra dengelenmesi günlük yaşam açısından önemli olduğu için etkili bir rahatlama ve aydınlanma yaşayabilmek açısından bu noktalara dikkat edilmesi gerekmektedir.

Özellikle çakra tütsü çeşitleri çok daha kolay bir şekilde vücuttaki enerji alanlarına etki etmenize yardımcı olacaktır. Bozulan çakra alanlarına özel olarak üretilen çakra tütsü çeşitleri o alanın aktif olması ve dengeli bir yapıya kavuşması için büyük fayda sağlayacaktır. Dengesi bozulmuş olan ilgili çakra bölgesine özel kokuları ile eşlik edecek olan bu çakra türleri, odaklanmanızı arttıracak ve daha kolay dengeleme yapmanıza yardımcı olacaklardır.

Çakra dengeleme için aynı zamanda çakra mum çeşitleri de etkili olmaktadır. Çakra dengeleme için en önemli nokta odaklanma olduğu için mumların kullanımı ile birlikte bu özel odaklanma daha rahat bir şekilde sağlanabilecektir. Mumlardan yayılan kokular ise belirli çakra alanlarına özeldir ve böylece dengeleme işleminin daha başarılı bir şekilde yapılmasına neden olmaktadır.

Bir diğer çakra dengeleme için ise doğal taş kütlelerini kullanabilirsiniz. Doğal taş kütleleri farklı şifahi özelliklere sahiptir ve her taşın yoğun enerjisi bulunmaktadır. Sahip oldukları pozitif enerjiler ile birlikte vücuttaki biriken ve çakraların bozulmasına neden olan kötü enerjiyi uzaklaştırmaya yarayacak olan doğal taş çeşitleri de çakra dengeleme işlemlerinizde yararlı olacaktır.

Bu özel ürünler ile birlikte günlük yaşamdaki kaygılarınızı ve geleceğe dair endişelerinizi yatıştırmak için çakra dengelemeyi rahat ve pratik şekilde yapabilirsiniz.

 

Ritüel Çanları

 

Ritüel çanları çok eski zamanlardan beri meditasyon ve yoga seanslarında kullanılan, yaymış oldukları huzur dolu ses ile birlikte kişiye özel bir rahatlama sunan araçlardır. Çanın sesi sayesinde zihni meşgul eden düşüncelerden etkili bir kurtulma sağlandığı gibi aynı zamanda hakikate zihninizi daha kolay bir şekilde açabilirsiniz.

Meditasyon çanları sembolik anlamlara da sahiptir. İki parçadan oluşan çanlar birbirlerini tamamlayıcı özelliktedir. Bir araya geldiklerinde bilgelik ve aydınlanmayı temsil eden çanlar, zihnin ona zarar verici olan düşüncelerinden kurtulmasına etki etmektedirler. Kullanılması ile birlikte ortama yayılan ses dalgalarının iyileştirici gücü sayesinde günün yorgunluğundan ve benzeri sorunlardan etkileyici şekilde kurtulmak mümkün olmaktadır. Zihnin çoğu durumda geçici şeyleri kalıcı olarak görmesinden dolayı acı çektiği göz önünde tutulduğunda ritüel çanı çeşitleri zihnin gerçeklerin ve hakikat olarak adlandırılacak bilgeliğin farkına varabilmesine yardımcı olduğu söylenebilmektedir.

 

Doğal Taş Kütleleri

 

Doğal taş kütleleri çok eski zamanlardan beri şifalı özellikleri yüzünden kullanılan taşların tamamen doğal şekilde sunulmasından oluşmaktadır. Her taşın kendisine özgü enerji ve şifalı özelliği bulunduğu için doğal taş seçiminde taşların özelliklerinin göz önünde tutulması büyük önem taşımaktadır.

Doğal taş çeşitleri aynı zamanda fiziksel ve manevi olarak büyük bir rahatlatıcı özelliği taşıdıkları için günlük yaşamda takı ya da sadece yanında taşımak ile kullanılan, etkilerini hemen gösteren ve kişinin tüm sorunlarına etkili çözümler sunabilmektedirler. Doğal taşlar ayrıca psişik olarak gelişme göstermek isteyenlere de önemli kolaylıklar vermekte, böylece manevi anlamda kişilerin daha büyük güç duyarak aydınlanma yolunda ilerlemelerine neden olabilmektedirler.

Doğal taşlar, enerji temizliği için de adeta birer dengeleyici olarak özellik gösterdikleri için de olumsuz düşünceleri ve hisleri kişinin üzerinden uzaklaştırması için etkili olmaktadırlar.

 

Tibet Zilleri

 

Günlük yaşamın yorgunluğunu üzerinizden atmanız için meditasyon yapmanız çok yararlı olacaktır. Ancak meditasyon yapabilmek için daha doğrusu verimli bir meditasyon yapmak için odaklanmayı doğru şekilde gerçekleştirmeli ve tüm dikkatin vücut üzerinde toplanması sağlanmalıdır. Ancak bu şekilde yaşamın tamamına hakim olmak mümkün olacağı gibi zihnin kötü enerjiden ve düşüncelerden de arındırılması mümkün olacaktır.

Meditasyonun temel söylemi olan zihnin yanılsamalardan oluştuğu görüşünü ortadan kaldırmak ve daha doğrusu yanılsamalardan kurtulmak için yapılması gereken en öenmli nokta ise dikkati tam olarak toplayabilmektir. Bu bakımdan asırlardan beri Tibet Zilleri daha kolay bir şekilde meditasyon ve odaklanma yapabilmek için tercih edilmektedirler. Tibet zilleri, özellikle Budistler tarafından yoga ve meditasyon uygulamaları için son derece önemlidirler. Yaydıkları sesin kaynağı olarak huzur ve rahatlık bilinmektedir.

Kendisine özgü tınısı ile birlikte kişilerin rahat etmesini sağlayan Tibet ziller, basit bir yapıya sahip olmalarına rağmen üst düzey bir odaklanma sunan araçlar olarak öne çıkmaktadırlar. Kişiyi ritüel sırasında hazır hale getirerek, zihinsel olarak daha kuvvetli olmasını sağlayan Tibet Zilleri de bu bakımdan rahatlamayı ve aydınlanmayı getiren araçlar olarak bilinmektedir.

 

Sarkaç & Pandül Çeşitleri

 

Sarkaç ve pandül çeşitleri günlük enerjinin doğru şekilde kanalize edilmesi için kullanılan ve tamamen doğal taşlardan yapılan ürünlerdir. Çakralar ile de enerji bakımından ilgili olan pandüllerin kullanımı sayesinde pek çok soruya yanıt bulabilir ve yaşamsal konularda kararlar alabilirsiniz.

Sizi günlük yaşamda tedirgin eden ve rahatlamanızın önüne geçen meseleler hakkında pandül kullanımı ile birlikte bu durumların içinden nasıl çıkacağınıza dair yanıtlar öğrenebilirsiniz. Farklı taşlardan yapılan pandül çeşitleri, bu bakımdan doğal taşların taşıdıkları enerjiden yararlanarak çalışmaktadır.

Kafanızı meşgul eden ve sizi zor durumda bırakan durumlardan kurtulmak için tercih edeceğiniz pandül çeşitleri, sadece bu alanda değil, aynı zamanda bir eşyayı kaybettiğinizde, vücudunuzda oluşan ağrıların kaynağını bulmakta, olumsuz enerjiyi uzaklaştırmak gibi amaçlar için de kullanılabilmektedir. Pandüller enerji alanını içerdikleri ve bu doğrultuda çalıştıkları için size büyük bir rahatlama bulabilmeniz için iyi bir fırsat sunacaklardır.

Tüm bu ürünler ve daha fazlası için Mitr gündelik yaşamın kaygılarından kurtulmak, daha özel bir bakış açısına kavuşmak, başkalarına karşı, en başta ta kendinize karşı hoş görülü olabilmek adına doğru ürünleri özenli bir şekilde sizlere ulaştırmaktadır. Bu ürünlerden birisi ya da birkaçı ile birlikte aydınlanmanın kapısına ulaşmakta daha büyük adımlar atabilir, zihninizi ve enerjinizi pozitif bir hale getirebilirsiniz.

 

Etiketler: Ruh Beden Zihin
Ocak 12, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.