Sugilit / Sugılıte (Aşk Taşı)

Sugilit / Sugılıte (Aşk Taşı)

Sugilit Taşı Ne Anlama Gelmektedir?

Sugilit taşı günümüzde aşk taşı olarak bilinmektedir. Mor renkli ışın enerjisine de sahip olan bu taş güçlü bazı kristallerden oluşmaktadır. Güzel bir görünüme sahip olan bu kristal taşı sugilite adını taşır. Bunun yanı sıra sugilite taşı ilahi aşkı ifade etmektedir. Mükemmelliği ortaya çıkara sugilit taşı aşkım tezahür edilerek somutlaştırıldığına inanılan eşsiz bir taştır. Aşkın doğal taşı olarak bilinen sugilite taşı mükemmel yapısı ile de göz doldurmaktadır.

İyileştirici bir özelliğe sahip olan sugilit taşı güçlü bir enerji çekmektedir. Bu taş karanlık ortamlarda bile ışık saçarak kişiye sevgi getirmektedir. Ayrıca daha iyi bir geleceğe sahip olunması için ışık ile sevgi bir arada bulunur. Umut ve iyimserlik sunan sugilit taşı kişiye pozitif bir enerji vermektedir. Bu pozitif enerjinin yanı sıra taş güven ve özgürlüğü de simgeler. Lavanta tonlarında olan sugilit taşı, güçlü aşk kristallerinden oluşan değerli bir taştır. Kullanım alanları ise oldukça geniştir.

Sugilit Taşı Oluşumu İle İlgili Merak Edilenler

Siklosilikatlar, mineral sınıfına ait olan sugilit taşı manganez yataklarında bulunur. Lavanta ve menekşe moru renklerde olan sugilit taşı çoğu zaman prizmatik kristaller ile taşlaşmaktadır. Oldukça nadir olarak görülen sugilit taşı siyenit stoğu bulunan manganez yataklarından özenli bir şekilde çıkarılır. Bu taşların renkleri mor, kırmızı ve lavanta rengi tonlarında olmaktadır. Nadir ve değerli bir taş olan sugilit taşının kişiye sağladığı sayısız fayda da bulunur. Enerjisi yoğun olan sugilit taşı kişilere önemli yararlar sağlamaktadır.

Sugilit Taşı Faydaları Nelerdir?

Sugilit taşının sağladığı pek çok fayda var. Zihin ve beden bağlantısını kuran sugilit taşı sevgisizliği ve duygusal stresi giderir. Sevgi eksikliğinden kaynaklanan sorunları da en doğru şekilde çözecektir. Uyku bozukluğu yaşayan kişiler sugilit taşı kullandıklarında uyku sorunları kısa bir süre içerisinde giderilmiş olur. Sugilit yani aşk taşı paranoya ve şizofreniye de iyi gelmektedir. Duygusal sorunları kısa bir sürede çözen sugilit taşı stres bozukluklarını da ortadan kaldırabilir. Beyinsel sorunları çözmeye yarayan bu taş psikolojik bozuklukları da önler. Ayrıca sinir merkezinin dengeye gelmesi de sağlanır.

Duyguların yatışması ile birlikte enerjisel gerginlikler de yok edilir. Sugilit taşı sayesinde kişide gelişen enerjisel gerginlikler düzene girer. Ayrıca vücutta oluşan rahatsızlıklar da önlenir. Paranoya ve travmaların önlenmesinde de sugilit taşı kullanılmaktadır. Motor işlev bozukluğu özellikle çocukluk döneminde görülür. Çocukluk ve yetişkinlik döneminde bulunan motor işlev bozuklukları sugilit taşı sayesinde giderilir. Günlük yaşamında iş stresi yaşayan kişiler sugilit taşı sayesinde tüm bu enerji yoğunluğu ve streslerden de kurtulabilirler. Uykusuzluk ve huzursuzluk sorunları da en kısa zamanda giderilebilir. Sugilit taşı tüm bu olumsuz durumlar ile başa çıkar.

Sugilit Taşı Hangi Hastalıklara İyi Gelir?

Aşk taşı olarak da bilinen sugilit taşı zihinsel problemlerin yanı sıra bazı hastalıklara da iyi gelmektedir. Özellikle de otizm hastalığının iyileşmesine katkıda bulunur. Sugilit taşı içeriğindeki manganez sayesinde vücuttaki negatif enerjiyi hızla emer. Bağışıklık sistemini güçlendiren bu taş iltihapları da gidermeye yardımcı olur. Virüsler ve iltihaplar ile savaşan sugilit taşı hastalıkların önlenmesinde çok etkilidir. Baş ağrısını gideren aşk taşı eklem ağrılarını da geçirmede çok etkilidir. Duyguları yatıştıran sugilit taşı kanser tedavisinde de etkilidir. Duyguları iyileştiren sugilit taşı kanser tedavisine yardımcı olması ile bilinir. Migren ağrılarına da iyi gelmesi ile bilinir.

Sugilit taşı çoğu zaman grip ve nezle gibi rahatsızlıkların tedavisinde de kullanılır. Üzüntü, keder ve korkuyu önleyen sugilit taşı kaygı bozukluklarını da ortadan kaldırabilir. Bu nedenle günlük hayatta sugilit taşı yoğun olarak kullanılır. Tansiyon ve baş ağrısı sorunu yaşayan kişiler sugilit taşını kullandıklarında ağrıları ve acıları da hızla hafifler. Gerginliği azaltması ile bilinen sugilit taşı düzenli kullanıldığında kaygı bozukluklarını da ortadan kaldırır. Sugilit taşı günümüzde en çok kullanılan taşların başında gelir. Bu nedenle hastalıkların gelişiminin de önüne en kolay şekilde geçilebilir. Tüm bu nedenlerden dolayı taşın yararı da çok fazladır.

 

Sugilit Taşı Özellikleri Nelerdir?

Günümüzde sugilit taşının pek çok özelliği bulunmaktadır. Farkındalığı arttıran sugilit taşı maneviyata da çok etkilidir. Olumlu düşünce ve duyguları yükleyen sugilit taşı kanal kurma yeteneğini de hızla arttırır. Kalp gözünü açan sugilit taşı üçüncü gözün açılmasında da etkili olması ile bilinir. Zihin ve beden bağlantısının sağlanmasında etkili olan sugilit taşı ruhsal durumları düzenlemesi ile bilinir. Çakraları açan sugilit taşı günümüzün en etkili aş taşıdır. Manevi aşkı temsil eden sugilit taşı sevgi akışını da hızlandırır. Ruhsal farkındalığı arttırdığı için sugilit taşı yoğun olarak kullanılmaktadır. Bu taş ayrıca sezgileri de kuvvetlendirir.

Sezgilere inanmayı öğreten sugilit taşı kişinin korkuları ile başa çıkmasını sağlar. Olumlu düşünceleri teşvik eden sugilit taşı gerçeklerle yaşamayı öğretir. Bunun yanı sıra sugilit taşı manevi aşkın gücünü de ortaya çıkarır. Olumlu düşünceleri hakim kılan sugilit taşı üzüntü ve kederi de yok eder. Bunun yanı sıra kişinin sahip olduğu korkular da kısa bir sürede giderilir. Sugilite taşı vücutta bulunan neredeyse her seviyedeki ağrıları gidermeye yardımcı olur. Rahatsızlıkları etkili bir şekilde gideren bu taş sayesinde insanların vücudundaki tüm olumsuz durumlar geride kalır. Sevgi eksikliklerine en doğru şekilde çözüm bulunması da sağlanır.

 

Sugilit Taşının Anlamı Nedir?

Sugilit taşı, iyileştirici özellikleri ile ön plana çıkmaktadır. Metafiziksel özelliklere sahip olan sugilit taşı çok değerlidir. Ayrıca bu taş iyi enerji de vermektedir. Günümüzde çoğu kişi tarafından aşk taşı olarak bilinen sugilit genellikle Asya kıtasında popülerdir. Asya kıtasında yaşayan kişiler sugilit taşını enerji alışverişlerinde kullanırlar. Enerjinin varoluş sürecini etkileyen sugilit taşı sevgiyi etrafa yaymada da kullanılır. Sugilit taşından kolye ve benzeri mücevherler de kullanılır. Sugilit taşından kolyeler takan kişiler kendini sever. Ayrıca kişinin manevi anlam aramasında da çok etkilidir. Taç çakrayı uyandıran aşk taşı vücudu ışıkla doldurur.

Derin ve anlamlı olan sugilit taşı çakraları harekete geçirir. Bunun yanı sıra siklosilikatlar sınıfına ait olan sugilit taşı lavanta renklerinde bulunmaktadır. Öğrenme güçlüğü yaşayan kişiler tarafından sugilit taşı kullanıldığında kavrama yeteneği de artacaktır. Ayrıca hastalıklara sebep olan kronik stres de kısa bir sürede önlenebilir. Hayal kırıklıkları ve öfke konusunda etkili mücadeleler edilebilir. Bu taş kullanıldığında kişiler geçmiş korkularından ve öfkelerinden de arınacaktır. Bunun yanı sıra psikiyatrik bozukluklar da kısa bir sürede önlenir. Doğal taşlar gibi sugilit taşı da titreşim ile frekanslara sahiptir. Sugilit taşının etkileri ise kişiye yoğun bir miktarda yansır.

Sugilit Taşı Nerede Bulunur?

Doğal taşların bulunduğu alanlar doğru şekilde tespit edilmelidir. Japonya’dan yoğun miktarda çıkarılan sugilit taşı ayrıca Kanada, İtalya ve Güney Afrika’dan da çıkarılır. Ayrıca Avustralya ve Hindistan içerisinden de sugilit taşı çıkarılabilir. Bunun yanı sıra tüm dünyada çok değerli bir taş olan sugilit bulunmaktadır. Sugilit taşının en çok Asya kıtasından çıkarıldığı biliniyor. Nadir ve değerli olan sugilit taşı çok değerli olduğu için fiyatı da yüksektir. Nadir olarak görülen minerallerden elde edilen sugilit taşı Güney Afrika içerisinde de yoğun oranda bulunur. Vücudu ışıkla doldurduğu söylenen sugilit taşı çakraları da yoğun miktarda açar.

Sugilit Taşının Duygusal İyileştirici Özellikleri Nelerdir?

Günümüzde popüler olan sugilit taşı beden için duygusal bir şifa kaynağı olarak bilinmektedir. Akıl hastalığı yaşayan kişilerde bu taş iyileştirici özellikte olabilir. Maneviyatı içinde yaşayan kişilerde bu taş topraklama gücüne sahiptir. Ayrıca kişilerde üzüntü ve umutsuzluk gibi duygular hafifler. Keder ve umutsuzluk da ortadan kalkar. Beyin içerisindeki istenmeyen düşünceler hızlı bir şekilde ortadan kalkacaktır. Bağışlamayı arttırdığı için sugilit taşı küskünleri de hızlı bir şekilde barıştırabilir. İyi bir iletişimi teşvik eden sugilit taşı topluluklarda iletişimin kuvvetlenmesini sağlar. İnsanların içindeki öfke ve kıskançlık gibi duygular da önlenebilir.

Yaşam deneyimlerini güçlendiren sugilit taşı önyargıları ortadan kaldırmaktadır. Sevilme yeteneğini arttıran sugilit taşı insanların barışmasını da teşvik eder. Bunun yanı sıra insanların birbirine karşı duydukları duygular pekiştir. Kişinin içinde bulunan her türlü kötü duygu da ortadan kalkar. Grup içindeki iletişim teşvik edilir. Bu sayede insanlar arasında iletişim faaliyetleri kuvvetlenir. Sugilit taşı genellikle duygusal olarak muhteşem bir şifacıdır. Sosyal açıdan güçlü olan sugilit taşı akıl hastalığı yaşayanları iyileştirebilir. İnsanlar dünyanın yaşantı tarzını iyi bir şekilde benimsemeliler. Sugilit taşı affetmeyi ve barışmayı ön plana çıkarmaktadır.

Sugilit Taşı Spiritüel Özellikleri Nelerdir?

Aşk taşı olarak bilinen sugilit taşı vücutta enerjik bir temizlik sağlar. Aurayı temizleyen bu taş oldukça güçlüdür. Başta kolye olmak üzere pek çok mücevherin yapımında da sugilit taşı kullanılır. İnsanların ruhsal gelişimleri de hızlandırılmalıdır. Bu şekilde kişi kendi gerçeklerini ve duygusal yapılarını keşfetmeye yardımcı olur. Olumsuz bağları ortadan kaldıran sugilit taşı kişinin aurasını da güçlendirir. Ruhsal gelişim de çok hızlanır. Yaşamdaki iç ve dış toksik etkiler de ortadan kaldırılır. Bu şekilde toksik etkiler benzer şekilde yok edilir. Sugilit taşı enerjilerde etkin bir temizlik yapılmasını sağlar. Güçlü bir taş olan sugilit taşı takı yapımında da kullanılır.

Sugilit Taşı Nasıl Kullanılır?

Günümüzde pek çok özelliği ön plana çıkan sugilit taşı takıların yapımında kullanılır. Özellikle sugilit taşa işçiliğin kalitesi ve kullanılan malzemeler de önemlidir. Zengin bir renk seçeneği olan sugilit taşı küpe, yüzük ve kolye yapımlarında da kullanılmaktadır. Oluşturulan bu takılar ile kombinler doğru şekilde tamamlanabilir. Sugilit taşından yapılan takılar giysi kombinlerine de çok yakışır. Sugilit taşı altın ile eşleşerek doğru kombinler oluşturabilir.

Özellikle yeni evlenen çiftler nişan yüzüğü alırken sugilit taşı bulunan yüzükleri tercih edebilirler. Bu nedenle farklı görünüşlere sahip olan ilgi çekici takılar oluşturulabilir. Uzun süre parlak kalan sugilit taşı kalıcı kalmalıdır. Sugilit taşının bakımına çok dikkat edilmeli. Özellikle kapalı kutularda muhafazası sağlanmalıdır. Her zaman etkileyici ve güzel bir görünüm sağlayan sugilit taşından kolye, yüzük ve küpe gibi çeşitli aksesuarlar yapılabilir. Bu taşın parlaklığı ise göz alıcıdır. Bu nedenle kadınlar tarafından en çok tercih edilen sugilit taşı çeşitli alanlarda da kullanılır.

 

Sugilit Taşı Bakımı Nasıl Olmalıdır?

Sugilit taşı genellikle orta sertlikte olmaktadır. Değerli bir taş olan sugilit taşı bakım ve temizliği doğru bir şekilde yapılmalıdır. Sugilit taşından oluşan takılar diğer takılardan ayrı saklanmalıdır. Bu sayede takılar da zarar görmez. Ayrıca aşk taşından oluşan takılar yumuşak bir beze sarılarak saklanmalıdır. Bunun yanı sıra sugilit taşı temizliği yumuşak bir sabun kullanılarak ılık su ile kolay bir şekilde temizlenmelidir. Bunun yanı sıra güçlü temizlik ürünleri taşı deforme edecektir. Aynı zamanda deterjanlar ve güçlü temizleyiciler kullanılmamalıdır. Temizlik yapıldıktan sonra iyice durulamak önem taşımaktadır. Sugilit taşının temizliği yapıldıktan sonra iyi bir şekilde durulanması ve kurulanması gerekmektedir.

Sugilit taşı kişinin amacını keşfetmesine yardımcı olacaktır. Maneviyatı güçlendiren bu taş büyük adımlar atılmasına yardımcı olur. Ayrıca kullanıcılara göre fiziksel ve duygusal arınmalar da sağlanır. Bu taş sayesinde ruhsal ve fiziksel yolculuğa çıkılması sağlanır. Ruhsal yolculuğa çıkılırken sugilit taşı önemli bir rehber olur. Duygusal bütünlüğü sağlaması ile kişinin doğru kararlar vermesine de etki eder. Sugilit taşı bileklikler kişinin kendi ışık çemberini korunmasını sağlar. Sugilit taşından oluşan takılar genellikle kullanan kişiye güç, sevgi ve bilgelik verir. Kişinin vizyon yeteneklerini de geliştirir.

Sugilit Taşı İle İlgili Bilinmesi Gerekenler Nelerdir?

Çakraları açmasıyla bilinen sugilit taşı hastalıkların nedeni olan kronik stresi önlemeye yardımcı olur. Ayrıca kişinin üzüntüleri ve hayal kırıklıkları önlenir. Geçmişte yaşanan öfkeler ve korkulardan arınma sağlanır. Öğrenme güçlüğü ve disleksi sorununa karşı aşk taşı mutlaka kullanılmalıdır. Motor işlev bozukluklarında sugilit taşı yoğun olarak kullanılmaktadır. Taşların özellikleri mutlaka bilinmelidir. Bu özellikler bilinir ise ona göre kullanma şekli ortaya atılır. Beyinsel bozukluklara göre sugilit taşı da yoğun olarak kullanılır. Umutsuzluk zamanlarında sugilit taşının kullanılmasında huzur ve rahatlama ortaya çıkar. Üzüntü ve hayal kırıklığına karşı sugilit taşının kullanılması ümitsizliği ortadan kaldırır.

Günümüzde yeni evlenen kişiler de nişan yüzüğü seçerken aşk taşı bulunmasına da dikkat ediyorlar. Sevgi eksikliğini de gideren sugılit taşı psikiyatrik bozuklukların ortadan kalkmasında etkilidir. Kişinin sezgilerini de güçlendiren sugilit taşı çakraların daha rahat çalışmasını sağlar. Bunun yanı sıra doğal taşlar çeşitli frekanslara sahip olması ile ön plana çıkarlar. Sugilit taşının frekansları da çok güçlü olması ile bilinir. Sugilite taşı çok güçlü bir aşk taşı olarak ortaya çıkar.

 

 

 

Etiketler: Doğal Taş
Ocak 11, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.