Terahertz (Titreşim Taşı)

Terahertz (Titreşim Taşı)

Terahertz Taşı Nedir?

Terahertz, parlak ve ışıltılı bir gümüş rengi sergileyen yapay bir taştır. Bu eser silikondan yapılmıştır ve termal iletkenliğin yanı sıra çok yüksek salınım frekansı üretir. Vücuttaki enerji akışını düzenleme gücünün olduğu yaygın olarak bilinir. Ancak, Terahertz taşının yetkileri sadece bununla sınırlı değildir. Japon bilim adamları tarafından icat edilen bu taş, size gerek duygusal, gerek fiziksel gerekse metafiziksel pek çok özellik kazandıracaktır.

Terahertz Taşı Ne Anlama Gelmektedir?

Terahertz (THz) aralığındaki bazı frekanslar, DNA ve proteinler gibi biyolojik moleküllerin toplu titreşimlerine karşılık gelir. Aynı zamanda, vücut ağırlığının p’ini oluşturan sudaki hidrojen bağı ağının frekansıdır. Terahertz frekansları evrende bol miktarda bulunur ve bedenlerimizde bulunan frekanslara karşılık gelir. Genellikle “Yaşam Radyasyonu” olarak adlandırılır. Silikon bileşikleri, yer kabuğunun en önemli bileşenidir.

Terahertz taşı, aşırı düşünme eğilimlerini büyük ölçüde sakinleştiren güçlü enerji titreşimleri yayar. Bu taş, zihninizi yorgunluk ve stresten korumak için sakinleştirici frekanslar üretir. Bu da genel enerjinizi artırmanıza ve beyin gücünüzü faydalı bir şekilde kullanmanıza olanak tanır.

Terahertz Taşı Oluşumu

Terahertz taşı, kuvars veya kumdan silis çıkarılarak üretilen bir cevherdir. Terahertz, Japon bilim adamları tarafından icat edilen insan yapımı bir değerli taştır. 10 yıl önce Japon bilim adamları tarafından elektromanyetik spektrumdaki uzak kızılötesi ışık ile mikrodalga arasında uzanan bir terahertz frekansına sahip olduğu keşfetti. Bu frekansı 0.1 – 30 THz aralığındadır.

Terahertz Taşı Nerede Çıkar?

Terahertz taşı silikondan tasarlanan, insan yapımı bir taştır. Bu yüzden bir madene sahip değildir. Aslında terahertz taşı genellikle hematit kristali ile karıştırılır. Bu taşların farklı mineral bileşimlerini, metafiziksel iyileştirici özellikleri ve titreşimleri temsil eden iki farklı taş olduğunu vurgulamak çok önemlidir.

Terahertz Taşı Özellikleri ve Etkileri Nelerdir?

Terahertz taşının aslında son derece güçlü şifa enerjileri sunduğuna inanılıyor. Yüksek salınım frekansına ve termal iletkenliğe sahiptir. Bu yüzden;

  • Uyuşukluk için takviye etmeniz gerekiyorsa, son derece değerli ve yararlı olan iç vücuda enerji verilmesine yardımcı olabilir.
  • Terahertz taşı aynı zamanda zihninizi berrak ve pozitif hale getirme anlamı da taşır. Esas olarak meditasyon ve manevi uygulamalar sırasında farkındalığı arttırmak için kullanılır.

Terahertz Taşı Kullanımı ve Kullanım Alanları Nelerdir?

Terahertz taşı, fiziksel bedene fayda sağladığı söylendiği için genellikle takı ve aksesuar parçalarına dönüştürülür. Boncuklu bileklik, halhal, kolye ve pandantiflerde işlenen bu taşı görebilirsiniz. İyileştirme özelliklerinden yararlanmak için genellikle tüm gün ve gece takılır. Ayrıca bu taş, meditasyonlar veya diğer ruhsal uygulamalar sırasında kullanılabilen sürtünme taşları, enerji kayaları ve kristal piramitler olarak mevcuttur. Kimi zamanda rahatlama sağlamak için masaj aletleri, silindirler, kazıyıcılar ve masaj çubukları haline getirilmektedir.

Terahertz Taşı Ritüelleri

Terahertz taşı ritüelleri genel olarak dış etkilere, olumsuz davranışlara ve pek de iyi olmayan düşünce kalıplarına karşı yapılmaktadır. Bu taşla yapılan ritüeller insanların tutumlarından ya da endişeli düşüncelerden korumak için mükemmel bir müttefiktir. Ayrıca, yüksek zihinsel ve ruhsal farkındalık elde edebilmeniz için sizi psişik saldırılardan gizlemeye yardımcı olur.

Uyumaya çalışırken kendinizi genellikle olumsuz fikirlere ve düşüncelere sahip buluyorsanız Terahertz taşı ritüelleri zihninizi temizlemenize ve bu olumsuz düşünceleri ortadan kaldırmanıza yardımcı olabilir. Zihinsel bedeninizdeki toksisiteyi ortadan kaldırarak, derin bir rahatlama ve sakinlik hissi getirmektedir. Daha hızlı uykuya dalmanıza ve uykusuzluğun tedavisine yardımcı olabilir.

Terahertz Taşı Hangi Çakra ile Uyumludur?

Terahertz taşı, üst çakranızdan gelen enerjileri dengelerken ve doğrudan iyileştirirken temel çakrayı veya kök çakrayı uyarmak için uygundur. Kök veya temel çakra, omurganızın tabanında bulunur. kinestetik hareket ve his için enerjiyi kontrol eder. Bu, ruhsal ve fiziksel enerjinin temelidir. Temel çakranız dengesiz hale gelirse, uyuşuk hale gelir ve coşkudan yoksun kalırsınız. Ayrıca gerçeklikten uzak ve uçarı hissetme eğiliminde olursunuz. Kolayca kafanız karışır ve zihninizi odaklayamazsınız.

Terahertz taşının enerjileri, temel çakranızı dengelemenize yardımcı olabilir. Bu, fiziksel dayanıklılığınızı ve gücünüzü yeniden kazanmanızı sağlar. Ruhsal enerjiniz ayrıca istikrar, güvenlik ve kendi gücünüzün hissi şeklinde yeniden alevlenir. Kendiliğinden liderlik ve bağımsızlık özelliği kazandırır.

Terahertz Taşı Hangi Burçlarla Uyumludur?

Terahertz taşı tüm burçlar için aşk ve ilişkiyi etkileyen bir taştır. Çok fazla güç ve pozitiflik getirebilir. İlişkinizde herhangi bir sorun veya problem varsa, kesinlikle bu taşa güvenebilirsiniz. Enerjileri, her şeyin yoluna gireceğine dair sizi temin etmeye yardımcı olabilir. Eşinizin hislerine ve duygularına karşı daha duyarlı olmanıza yardımcı olabilir. Ayrıca ilişkinizi pozitiflikle tamamlamanıza ve eşinizle olan bağınızı güçlendirmenize olanak tanır. İlişkilerde burç uyumsuzluğunu ortadan kaldırır.

Terahertz Taşı Oğlak ve Kova için Zodyak Kristal Taştır;

Terahertz taşı, Oğlak burcunda doğanlar için faydalı olabilir. Taş, Oğlakların kaotik zihnine bir düzen duygusu getirebilir. Ayrıca, bu burçta doğan insanlar plan ve düzenliliği tercih ederler. Dağınıklık ve düzensizlikten nefret ederler. Ancak, bazen bu tür şeylere eğilimlidirler. Zihinsel odaklanmanın ince ayarının yanı sıra organizasyon becerilerini keskinleştirmek için en iyi taşlardan biri olan terahertz taşı ve Oğlak burcu mükemmel bir eşleşmedir.

Terahertz taşı aynı zamanda çalışkan Kovalar için harika bir kristaldir. Yoğun bir programı yönetmek, işe odaklanmak ve zaman tutmak bu başlık altında doğanlar için oldukça zor olabilir. Ancak terahertz taşı onları odaklayabilir ve hedefte kalabilir.

Terahertz Taşı Faydaları ve Zararları Nelerdir?

Terahertz hem bedene hem de zihne birçok fayda sağlar. Niyetlerinize ve hedeflerinize odaklanmanıza ve onlara ulaşmak için ne yapmanız gerektiğini net bir şekilde görmenize yardımcı olabileceğinden, zihinsel netlik için mükemmeldir.

Terahertz Taşı Metafiziksel Faydaları;

  • Terahertz taşı zihinsel bedeninizin frekansıyla rezonansa girer. Netliği, ayırt etmeyi ve yeteneği artırmanın yanı sıra yeni bilgilerin emilimini artırmaya yardımcı olduğu söylenir. Bu taş, beyin yarıkürelerinizi uyumlu bir şekilde çalışmaya teşvik ettiği için daha fazla yaşam gücü enerjisi çekerek beyin hücrelerinizin elektrik yüklerini uyarabilir.
  • Terahertz taşının geçirmeye yardımcı olduğu da söylenir. Beyninize, zihinsel bedeninize ve varlığınızın genel enerji seviyelerine hizmet edebilir.
  • Zihnin en yüksek yönünü tezahür ettirmeye yardımcı olabilecek çok boyutlu bir taştır.
  • Ruha daha iyi uyum sağlarken zihni her türlü sis ve zihinsel tıkanıklıktan temizler. Bu, sezgisel güçlerinizi artırmanın yanı sıra farkındalığınızı artırmanıza yardımcı olur.
  • Özünde, bu taş diğer dünya boyutlarının fiziksel olmayan gerçeklerini daha iyi anlamanıza yardımcı olabilir.
  • Tüm bilgi ve bilgeliğin bulunduğu içsel alanlarınızı keşfetmenizi de sağlar. Yeteneklerinizi ve becerilerinizi geliştirmenize yardımcı olduğu söylenir. Tüm çabalarınızda başarılı olmanıza ve niyetlerinizi ve hedeflerinizi tezahür ettirmenize olanak tanır.
  • Kendinize olan güveninizi artırmanıza ve hayallerinizi gerçekleştirmenizde sizi destekler.

Terahertz Taşı Fiziksel Faydaları;

Terahertz taşının fiziksel şifa için güçlü bir müttefik olduğu söylenir. Bu nedenle;

  • Güçlü titreşim enerjilerinin dolaşım sistemi ve kan dolaşımında sorunları olanlara yardımcı olduğu bilinir. Uzun dalga boyundan dolayı bu taş, kan pıhtılarını ortadan kaldırmanın yanı sıra dolaşımı iyileştirmeye yardımcı olabilir.
  • Bu taşın hücrelerinizin işleyişini artırarak insan vücudunu dengelemeye yardımcı olduğu da söylenir. Soğuk el ve ayaklara neden olan hipotermiyi iyileştirmede büyük etkisi vardır. Hareketliliği iyileştirdiği ve vücut durumunu koruduğu bilinen bir gerçektir.
  • Terahertz taşı aynı zamanda iyi bir canlılık güçlendiricidir. Chi’nizi uyarmaya, vücudu canlandırmaya ve yeniden şarj etmeye yardımcı olur.
  • Aynı zamanda bu taşın sizi gün boyunca enerjinizi tüketebilecek elektromanyetik kirliliğe ve zararlı radyasyona karşı korumaya yardımcı olduğu söyleniyor.

Sonuç olarak, uyuşukluk ve yorgunluğu önleyebilirsiniz. Enerjilerinin ayrıca dişlerinizi ve kemiklerinizi güçlendirme de etkili rol oynar. Ek olarak, terahertzin bağışıklık sisteminizi güçlendirmeye, alerjik reaksiyonları önlemeye ve vücudunuzu enfeksiyonlarla savaşmak için daha güçlü hale getirmeye yardımcı olur.

Terahertz Taşı Duygusal Faydaları;

Terahertz taşı, duygusal ve psikolojik bedeniniz üzerinde temizleyici ve dengeleyici bir etki sunar. Ayrıca;

  • Kendinizi bunalmış hissettiğinizde duygularınız hakkında derinlemesine düşünmenize yardımcı olabilir.
  • Ardından, tutarlı bir düşünme modeline izin verir ve yanlış karar vermede veya geleceğe ilişkin kafa karışıklığını, şüpheyi veya korkuyu giderme de etkilidir.
  • Taşın ayrıca bastırılmış duygularınızı nazikçe yüzeye çıkardığı söylenir ve duygusal dengesizliğe neden olabilecek zihinsel bozukluklara karşı oldukça faydalıdır.
  • Gerçeği ortaya çıkarmak için yanılsamaları ve katı düşünmeyi ortadan kaldırmanın yanı sıra zihni temizleyerek bir çözüm bulmanıza yardımcı olur.
  • Aynı zamanda bu taşın dar görüşlülüğü görmenize ve daha büyük resme odaklanmanıza yardımcı olduğu söyleniyor. Gerçek potansiyelinizi ortaya çıkarmak duygusal güvenlik ve istikrar bulmak için benlik saygınızı artırmanıza olanak tanır

Yan Etkiler

Terahertz kristalinin hiçbir yan etkisi gözlenmemiştir. Bununla birlikte, enerjilere karşı çok hassas olan bazı kişiler, başlangıçta huzursuzluk, baş dönmesi veya mide bulantısı hissedebilir. Taş kullanımına kademeli olarak başlanması tavsiye edilir. Ayrıca orijinal terahertz taşı kullandığınızdan ve kullanımdan önce aktive edildiğinden emin olmalısınız.

Terahertz Taşı Evde Hangi Alanda Bulundurulmalıdır?

Terahertz taşı, özellikle stresli ve endişe verici durumlarda moralinizi yüksek tutmaya yardımcı olan bir ana kristaldir. Bu yüzden evde merkezde ve görülen bir yerde bulundurulmalıdır. Ev enerjisini iyileştirme ve evdeki negatif havayı yok etmesi ile bilinir. Aile içerisinde endişeli veya depresif hissetmenize neden olan büyük bir baskı altında olduğunuzda özellikle yararlıdır.

Profesyonel hedeflerinize odaklanmakta veya motive olmakta zorluk çekiyorsanız, terahertz taşı güçlü bir müttefik olabilir. İyileştirici enerjileri ile bu taş, zihninize amaç, düzen ve netlik sağlayabilir ve profesyonel büyümeyi teşvik edebilir. Bu yüzden sadece evinizde değil, iş yerinizde (ofiste) masa üzerine yerleştirilebilir. Böylece zihinsel bedeninizdeki toksisiteyi temizlemeye yardımcı olur ve mükemmel zamanda doğru kararları vermenizi sağlayacaktır. Ayrıca bu taş, fiziksel ve zihinsel gerçekliklerinizi birbirine bağlama, sezgilerinizi ve karar verme yeteneklerinizi birleştirme yeteneğine sahiptir.

Terahertz Taşının Diğer Kristal Taşlarla Birleştirilme Etkisi

Terahertz taşı, enerjilerini yükseltmek için veya belirli bir şifa niyetine odaklanmak istiyorsanız diğer kristal taşlarla eşleştirilebilir. Örneğin;

  • Terahertz Taş + Florit

Zihni temizlemek ve odak ve konsantrasyonu artırmak için terahertz taşının güçlü frekansını florit kristalinin enerjileriyle eşleştirebilirsiniz.

Terahertz Taşı + Güneş Taşı

Enerjinizde ve canlılığınızda bir artışa ihtiyacınız varsa, terahertz taşının enerjilerini güneş taşının güneşli frekansıyla eşleştirebilirsiniz.

Terahertz Taş + Siyah Turmalin

Terahertz taşı ve siyah turmalin, denemeniz gereken güçlü bir koruyucu kombinasyondur.

Terahertz Taşı Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Terahertz taşının olağanüstü yeteneklerinden dolayı birçok satıcı sahte Terahertz taşları satmaya çalışır. Taşınızın saflığını test etmenin birkaç yolu vardır. Bunlardan en önemlisi soğuk-sıcak testidir. Terahertz’de bulunan frekans, onu hem sıcak hem de soğuk termal enerjinin hızlı bir iletkeni yapar. Avuçlarınızın içerisine aldığınızda çabucak ısınmalıdır. Aynı zamanda soğuk bir alanda oldukça hızlı bir biçimde soğur.

Kullanım açısından; Taşı uygun bir amaç belirlemeden kullanmak, taşın enerjilerini her yöne salmasına neden olur. Bu durumda bazı istenmeyen etkiler görülebilmektedir. Taşın rutin olarak temizlenmesi de taşın zaman içinde toplamış olabileceği tüm negatif enerjileri dağıtmak için çok önemlidir. Terahertz kristalinin enerjilerini dengelemek ve etkisizleştirmek için onu Siyah Turmalin, Dumanlı Kuvars, Güneş Taşı, Florit ya da Rodokrozit ile eşleştirebilirsiniz.

Terahertz Taşı Gerçek mi Yoksa Sahte mi? Nasıl Anlaşılır?

Tetrahertz, insan vücudundaki enerji akışını düzenleyen bir sağlık güç taşıdır. Saniyede bir trilyon kez yüksek bir hızda titreşimler üreterek çalışır. Terahertz taşı yüksek salınım frekansından kaynaklanan benzersiz termal iletkenlik özelliği, sahte bir terahertz taşını tanımlamaya yardımcı olur. Bir terahertz taşının çok çabuk ısındığı veya soğuduğu söylenir. Terahertz taşının gerçekliğini belirlemek için basit bir buz testi yapabilirsiniz.

Terahertz Taşı Nerede Satılır?

Terahertz taşı genel olarak bir takı, bir aksesuar olarak kullanılmaktadır. Bu nedenle takı ya da mücevher satan mağazalarda bulunur. Doğal bir taş olmamasına rağmen, doğal taş satan saraflarda da bulunabilmesi mümkündür. Ancak Terahertz taşının nadir bulunan bir taş olduğunu unutmamak gerekmektedir. Bu yüzden sahte bir taş almamak için bilinen bir mağaza ya da e-ticaret sitesinden almak büyük önem arz eder.

Terahertz Taşı Fiyatı Ne Kadardır?

Terahertz, “yaşam ışını” olarak da bilinir, sağlık için inanılmaz faydalar sağlayan nadir bir değerli taştır. Terahertz piyasadaki en nadide taşlardan biri olduğu için Terahertz takı elde etmek oldukça zordur. Bulunması oldukça zor olduğu için günümüzde piyasada yaygın olarak bulunan diğer kristal ve değerli taşlara göre daha pahalıdır. Ancak, günün büyük bir bölümünde Terahertz takı takmak, karşılaştığınız fiziksel ve zihinsel sağlık sorunlarının üstesinden gelmenize yardımcı olacaktır.

Terahertz Taşı Bakımı ve Temizliği Nasıl Yapılır?

Terahertz taşı, formda kalmak ve güçlü enerjiler yaymaya devam etmek için zaman zaman biraz TLC’ye ihtiyaç duyar. Titreşim enerjisine enerji vermek ve onu temizlemek için, taşı dolunayın enerjilerine bırakmanız yeterlidir. Ay ışınlarının taşı temizlemesine ve şarj etmesine izin verir. Ayrıca terahertz taşını tercih ettiğiniz şifalı otlar ya da tütsü çubuğu ile lekeleyerek temizleyebilir ve şarj edebilir. Ilık sabunlu su ile kolayca temizlenebilir. Kristal yüzeyinde biriken toz ve kalıntıları temizlemek için parmaklarınızı kullanarak yüzeyini nazikçe fırçalayabilirsiniz. Ardından, iyice durulanmalı ve kurulanmalıdır.

Terahertz Taşı Hakkında Genel ve İlginç Bilgiler

Zenginlik ve bolluk açısından terahertz taşı da değerli kabul edilir. Zihni temizleyerek, bu taşın hayattaki servetinizi, servetinizi ve bolluğunuzu elde etmenize yardımcı olduğu söylenir. Hedefinize etkili bir şekilde ulaşmanıza ve finansal istikrarı kendiniz sağlamanıza yardımcı olur. Ayrıca, titreşimlerinizi yükselterek ve zihninizi temizleyerek para sorunlarının üstesinden gelmek için üretkenlik seviyenizi artırmanızı sağlar. İlahi alemden para ve bolluk almanızı engelleyebilecek kendini sınırlayan düşünceleri hafifletir. Terahertz taşı satın almak için tıklayınız.

Etiketler: Doğal Taş
Ocak 10, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.